İngilizce

Tüm TED Okullarında İngilizce dil eğitimi, Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı esas alınarak hazırlanan ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı k12 bütünlüğündeki TED’e özgün İngilizce müfredatı doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Günümüzün değişen koşullarına paralel olarak “TED k12 İngilizce Müfredatı” iki yılda bir yenilenmektedir.

Anaokulunda İngilizce çok önemli bir rol oynar; çünkü öğrencilerin çoğu İngilizce ile ilk kez anaokulunda tanışırlar. Rahat bir ortam, profesyonel bir takım ve zengin bir öğretim programı bu ilk buluşmayı daha sıcak ve olumlu kılmaktadır.

İngilizce programının hedefi, yabancı dile yönelik sempati ve merak uyandırarak çocukların basit bir şekilde kendilerini ifade edecekleri bir ortamda dil öğrenmeye istek ve ilgi uyandırmaktır.

Anaokulunda, İngilizce eğitimimiz;  çocukların o yaştaki ihtiyaçları ve özellikleri dikkate alınarak İngilizce etkinlikleri (Storytime, Music and Movement, Funtime, Read and Rhyme, Show and Tell, Arts and Crafts, Creative English) sayesinde yaparak-yaşayarak öğrenen öğrencilerimiz; doğal ve farklı ortamlarda yabancı dili kullanabilme fırsatı bulmaktadır.

Öğrencilerimiz Türk ve Yabancı uyruklu öğretmenleri rehberliğinde; renkli görsel materyaller, oyunlar, bilgisayar destekli etkinlikler, öyküler, şarkılar, drama çalışmaları ve projeler sayesinde yıl boyu süren eğlenceli İngilizce öğrenimi deneyimleri yaşamaktadır.