Alfabe Bulutuyla Harflerin Dünyasına Yolculuk Yaptık
14 Kasım 2017 Tarihinde Eklendi.

Alfabe Bulutuyla Harflerin Dünyasına Yolculuk Yaptık

2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz çocuk kitapları yazarı Alp Gökalp'le birlikte "Yaratıcı Okuma Atölyesi" gerçekleştirdiler. Atölye çalışmalarında 2. sınıf öğrencilerimiz “Alfabe Bulutu” serisi ile akrostiş hikaye yazma ve pangram cümle kurma çalışması yaparken; 3. sınıflarımız "Noktalarım Olmadan Ne Yapacağım?" kitabının içinden seçilen metnin noktalama işaretlerini bulma çalışması gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz bu etkinliklerle hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Polis Haftası'nda 1.'lik Ödülü Öğrencilerimize

Polis Haftası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon, resim ve şiir yarışmasında 9. sınıf öğrencimiz İris Azra Yardımcı kompozisyon yarışmasında 1.; resim yarışmasında 1. sınıf öğrencilerimizden Nehir Özman 1., Ecem Üner 2. oldu. Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yavuz Bayram, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman verdi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

TED Bodrum Koleji Olarak tüm Türkiye'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız.

Bu Ay Frida Kahlo ve Chopin'i Tanıyoruz

Çocuklarımız, kaşları ortada birleşen ve saçları çiçeklerle bezeli, asi ruhlu, güzel Kahlo'yu çok sevdi. Bir sanatçıyı, yaptıklarını ezberleyerek değil onu o yapan özelliklerini bilerek, tanıyarak ve sanatçının kişiliğiyle eserlerine giden yolda süreci bilerek içselleştirebilirsiniz. Şimdi bizim çocuklarımıza 'Frida kim?' diye sorsanız size zihinlerindeki o eşsiz sanatçıyı kusursuz ifade ederler.

TED Bodrum Koleji'nde Lise Kabul Sınavı Heyecanı Yaşandı

2016-2017 Akdemin Yılı Lise Kabul Sınavımız 28 Mayıs Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz sınavdayken, veli adaylarımız da idarecilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından gerçekleştiren lise bilgilendirme toplantısına katıldılar ve akıllarındaki sorulara cevap bulma fırsatı yakaladılar. Okulumuza göstermiş oldukları ilgiden dolayı aday öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.