Alfabe Bulutuyla Harflerin Dünyasına Yolculuk Yaptık
14 Kasım 2017 Tarihinde Eklendi.

Alfabe Bulutuyla Harflerin Dünyasına Yolculuk Yaptık

2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz çocuk kitapları yazarı Alp Gökalp'le birlikte "Yaratıcı Okuma Atölyesi" gerçekleştirdiler. Atölye çalışmalarında 2. sınıf öğrencilerimiz “Alfabe Bulutu” serisi ile akrostiş hikaye yazma ve pangram cümle kurma çalışması yaparken; 3. sınıflarımız "Noktalarım Olmadan Ne Yapacağım?" kitabının içinden seçilen metnin noktalama işaretlerini bulma çalışması gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz bu etkinliklerle hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Mask Fest

3. sınıf öğrencilerimiz hayal dünyalarının kapılarını açıp, o koca dünyada yarattıkları karakterlere aileleriyle birlikte hayat verdiler. Her biri birbirinden renkli maskeler tasarlayan öğrencilerimiz, velileriyle birlikte olmanın ve kendi elleriyle bir ürün ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ah Mana Mu

Öykü ve roman yazarı, usta kalem Handan Gökçek lise öğrencilerimizle buluştu. Gökçek, Ah Mana Mu kitabından ve roman yazmanın inceliklerinden bahsetti, kitaplarını imzaladı. Sayın Handan Gökçek’e bu güzel söyleşi için teşekkür ediyoruz.

Semaine de la Gentillesse

'Rastgele İyilik Hareketi Haftası' nedeniyle farklı seviyelerden öğrencilerimiz Fransızca derslerinde hazırladıkları teşekkür ve sevgi dolu mesajları öğretmenlerimizle, okul personelimizle, yemekhane görevlilerimizle, arkadaşlarıyla ve aileleriyle paylaşarak küçük şeylerin bile büyük mutluluklara vesile olabileceğini gösterdiler.

Anasınıflarını Penguenler Bastı

TED Bodrum Koleji anasınıfı öğrencilerimiz, düzenledikleri Kutup Partisi’yle hem kutupların özelliklerini, orada yaşayan canlıları ve yaşam şekillerini öğrendiler, hem de bolca eğlendiler.

Okulumuzun Bale/Dans Salonunda gerçekleşen partiye kendi yaptıkları penguen, kutup ayısı ve eskimo kostümleriyle katılan minikler, yaptıkları danslar ve yarışmalarla eğlenceli bir Kutup Partisi geçirdiler.