Alfabe Bulutuyla Harflerin Dünyasına Yolculuk Yaptık
14 Kasım 2017 Tarihinde Eklendi.

Alfabe Bulutuyla Harflerin Dünyasına Yolculuk Yaptık

2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz çocuk kitapları yazarı Alp Gökalp'le birlikte "Yaratıcı Okuma Atölyesi" gerçekleştirdiler. Atölye çalışmalarında 2. sınıf öğrencilerimiz “Alfabe Bulutu” serisi ile akrostiş hikaye yazma ve pangram cümle kurma çalışması yaparken; 3. sınıflarımız "Noktalarım Olmadan Ne Yapacağım?" kitabının içinden seçilen metnin noktalama işaretlerini bulma çalışması gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz bu etkinliklerle hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Muğla’nın En Başarılı Sporcusu TED Bodrum Koleji’nden

TED Bodrum Koleji 8. Sınıf öğrencimiz Orhan Alp KUZULU, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı tarafından Karate Branşında 2013-2014 spor sezonunun “En Başarılı Sporcusu” seçildi.

Öğrencimizi tebrik ediyor,  ailesine ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öğrencimiz Kayra Sezgin Türkiye Şampiyonu Oldu

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı dahilinde, 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde Kütahya’da gerçekleştirilen "Yıldız Kızlar Karate Türkiye Birinciliği Yarışması" nda 7. sınıf öğrencimiz Kayra Sezgin Türkiye Şampiyonu oldu.

Kendisini kutluyor, başarılarının uluslararası alanda da artarak devam etmesini diliyoruz.

Her Kitap Bir Kapıyı Açar

TED Bodrum Koleji olarak Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında sınıf kapılarımızı masal kahramanları ve edebiyat dünyamızın zengin karakterlerini anlatan çeşitli görsellerle süsledik.

Hem hayal gücü hem de becerinin göstergesi olan kapılar çocuklar için daha renkli ve eğlenceli hale gelirken, onlar için ayrıca neşe kaynağı oldular.

Gerçekleştirmiş olduğumuz etkinliğimizle sınıf kapılarımızı daha etkin kullanmakla birlikte öğrencilerimizin kitap hazinelerine yeni bilgiler kazandırmış olduk.

TED Bodrum Koleji 6.sınıf öğrencimiz Kayra Sezgin Belçika Open Karate Şampiyonası’nda şampiyon oldu.

TED Bodrum Koleji 6.sınıf öğrencimiz Kayra Sezgin Belçika Open Karate Şampiyonası’nda Şampiyon oldu.

11 Kasım 2012 tarihinde Belçika’nın Leuven kentinde yapılan Belçika Open Karate Şampiyonası’nda TED Bodrum Koleji 6. Sınıf öğrencimiz ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor milli sporcusu Kayra Sezgin şampiyon oldu. 10 ülkeden 543 sporcu katılımıyla gerçekleşen şampiyonada ayrıca bir diğer TED Bodrum Koleji 6. Sınıf öğrencimiz ve aynı zamanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor’lu sporcusu Orhan Alp Kuzulu da beşincilik elde ederek büyük bir başarı sergilediler.

TED Bodrum Koleji olarak; daha öncede birçok uluslararası şampiyonada birincilikleri bulunan Kayra Sezgin’in şampiyonluğu ve Orhan Alp Kuzulu’nun 5. lik derecesi bizleri de çok mutlu etti.

Kayra yaptığı açıklamada; “şampiyon olduğum için çok mutluyum, bundan sonra yapılacak şampiyonalar için Türkiye’ye döner dönmez hazırlanmaya başlayacağım, hedefim dünya şampiyonluğu, beni yetiştiren antrenörüme, aileme ve okuluma çok teşekkür ediyorum” dedi.

TED Bodrum Koleji Okul Müdürü Fırat Asyalı başarı elde edilen öğrencileri, velileri ve sporcularımızı yetiştiren antrenörü kutlayarak; “TED Bodrum Koleji öğrencilerimiz Kayra ve Orhan’ın uluslararası bir turnuvada ülkemizi temsil ederek kazanmış oldukları başarılar bizleri de gururlandırmıştır” dedi.

Ayrıca uluslararası şampiyonadan bir gün önce; Rebecq Karate kulübü tarafından düzenlenen ve yüze yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşen bir seminer organize edildi. Seminerde Belçikalı sporculara ders veren Bodrumspor antrenörü Fatih Uzunlulu’ya on yıldır Bodrum’da organizasyonlar düzenleyip her yıl yüzlerce Belçikalı sporcuyu Bodrum’a getirdiği için onur nişanı hediye edildi. Fatih Uzunlulu ise yaptığı açıklamada “Sporcumuz Kayra’nın şampiyon olarak kazanmış olduğu kupa ve turnuvaya katılan diğer sporcularımızın başarıları hepimizi çok mutlu etti.” dedi.