Atamızı Özlemle ve Saygıyla Anıyoruz
10 Kasım 2017 Tarihinde Eklendi.

Atamızı Özlemle ve Saygıyla Anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda bir anma töreni düzenlendi.

Tüm öğrenci, öğretmen, veli ve okul çalışanlarımızın katıldığı törende öğrencilerimiz yanlarında getirdikleri çiçekleri özenle Atatürk Anıtı’na bıraktı.

Okulumuzun tören alanında başlayan anma programında Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09:05’te siren sesiyle bayraklarımız yarıya indirildi ve Atatürk ile şehitler anısına saygı duruşunda bulunulup, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığının simgesi olan İstiklal Marşı okundu.

Ardından konferans salonumuzda devam eden anma programında öğrencilerimizin itinayla hazırladığı gösteriler konuklarımıza sunuldu. Büyük beğeni toplayan ve duygu dolu anların yaşandığı programın sonunda öğrencilerimiz konuklarımızdan büyük alkış aldı.

Okulumuz, II. Dönem Veli Toplantıları ve Hafta Sonu Kahvaltılarının ilki gerçekleşti.

6 Nisan 2014 Pazar günü, Okul öncesi ve 1.-2.-3. Sınıf velilerimizle birlikte yapılan güzel bir kahvaltının ardından ikinci dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Kahvaltı sırasında öğretmenlerimizin katılımıyla sohbet ortamında başlayan veli toplantımız, sınıf ve branş öğretmenlerimiz ile bireysel görüşme şeklinde etti. Bu sırada öğrencilerimiz, okulun çeşitli alanlarında ebeveynleri ve arkadaşlarıyla açık havada oyun oynamanın keyfine vardılar.

Kahvaltı ve veli toplantılarımızın ikinci organizasyonu, 12 Nisan 2014 Cumartesi günü, 4, 5, 6 ve 7. Sınıflara yönelik olarak düzenlenecek.

TED Okulları 7. Vakıf/Şirket Yönetim Kurulu Başkanları/Kurucu Temsilcileri Toplantısı ve 10.Müdürler Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.
TED okulları 7.Vakıf/Şirket Yönetimi Kurulu Başkanları/Kurucu Temsilcileri Toplantısı ve 10.Müdürler Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi.

Türkiye’nin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu Türk Eğitim Derneği’nin yükseköğretimdeki son halkası olan TED Üniversitesi’nin açılışının ardından, 17–18 Ekim 2012 tarihlerinde Ankara’da 7. Vakıf/Şirket Yönetim Kurulu Başkanları/Kurucu Temsilcileri toplantısı ile 10. Müdürler toplantısı gerçekleştirildi.

TED Okulları arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla 25 TED Okulu’ndan 31 yönetim kurulu başkanı/kurucu temsilcisi ve 27 okul müdürünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda, TED Genel Merkezi’nin ve TED Okulları’nın 2011–2012 öğretim yılı çalışmalarının değerlendirmesi yapılmış, 2012–2013 öğretim yılı ile ilgili hedef ve planlar paylaşılmıştır.

Ayrıca okul müdürlerine TED Ankara Koleji kampüsünde Yrd. Doç. Dr. Okan Cem Çırakoğlu tarafından “Okullarda Kriz ve Krize Müdahale” konulu bir hizmetiçi eğitim verilmiştir.
Miniklerimizden İtfaiye Ziyareti

Anasınıfı miniklerimiz Bodrum İtfaiye Amirliğini ziyaret etti. İtfaiyecilerin neler yaptıklarını yerinde izleyen minikler öğretmenlerinin gerçekleştirdiği tatbikatta heyecanlı ve eğlenceli anlar yaşadı.

MOL Günü Kutlu Olsun

Lise öğrencilerimiz, her yıl tüm dünyada 23 Ekim tarihinde kutlanan MOL Günü’nü, Kimya öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları eğitici ve keyifli deney etkinlikleriyle kutladı.