Bana Bir Hikaye Anlat Öğretmenim
10 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi.

Bana Bir Hikaye Anlat Öğretmenim

Profesyonel Hikaye Anlatıcısı, Eğitim Tasarımcısı ve Eğitmen Eda Bayraktar, öğretmenlerimizle Storytelling (Hikaye Anlatıclığı) üzerine bir atölye çalışması gerçekleştirdi. Atölyede, öğretmenlerimiz "Hikaye Anlatıcılığı", " Hikayelerin Keşfi", "Hikaye Anlatım Teknikleri ve Pratikleri", "Eğitimde, Sınıf ve Konuşmalarda Anlatıcılık Teknikleri", "Hikaye Kurgulama", "Storytelling Kanvas İle 10 Adımda Hikayeleştirme" konu başlıklarında çalışırken hem eğlendiler hem de sınıflarında uygulayacakları örnekleri geliştirdiler.

Rengarenk Ponponlar Yaptık

Anasınıfı miniklerimiz anneleriyle birlikte rengarenk ponponlar yaptı.

Miniklerimiz Dokuma Tezgahı İle Küçük Kaslarını Geliştiriyor

Mini dokuma tezgahımızla, el-göz koordinasyonu, motivasyon ve küçük kasları güçlendirmeye devam ediyoruz.

Miniklerimiz Seramik Dersinde

Küçük eller çalışarak güçlenir, güçlendikçe üretir. Seramik dersinde hem eğleniyoruz hem üretiyoruz hem güçleniyoruz...

Ertuğrul Fırkateyni ve Tarihi

Japonya'da batan ve 531 denizcinin hayatını kaybettiği Ertuğrul Fırkateyni’nin tarihi velimiz Sualtı Uzmanı, akademisyen Tufan Turanlı tarafından İngilizce bir sunumla öğrencilerimize anlatıldı. Sunuma öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.