Bana Bir Hikaye Anlat Öğretmenim
10 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi.

Bana Bir Hikaye Anlat Öğretmenim

Profesyonel Hikaye Anlatıcısı, Eğitim Tasarımcısı ve Eğitmen Eda Bayraktar, öğretmenlerimizle Storytelling (Hikaye Anlatıclığı) üzerine bir atölye çalışması gerçekleştirdi. Atölyede, öğretmenlerimiz "Hikaye Anlatıcılığı", " Hikayelerin Keşfi", "Hikaye Anlatım Teknikleri ve Pratikleri", "Eğitimde, Sınıf ve Konuşmalarda Anlatıcılık Teknikleri", "Hikaye Kurgulama", "Storytelling Kanvas İle 10 Adımda Hikayeleştirme" konu başlıklarında çalışırken hem eğlendiler hem de sınıflarında uygulayacakları örnekleri geliştirdiler.

Bodrum'un Altın Raketleri

Bodrum Tenis Kulübünde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 12 Yaş Tenis Turnuvasında öğrencilerimizden Ece Dinç 1.; Ela Özgürol, Ege Şahbaz ve Eylül Esma Mendeş 2. oldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hazırlık Sınıfları Oryantasyon Dersleri Başladı

2013 - 2014 Akademik yılının sonuna yaklaştığımız bugünlerde, Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin İlkokula geçiş ve 1. sınıfa uyum sağlamalarına katkıda bulunacağını düşündüğümüz “Oryantasyon Programı” nı, 5 Mayıs tarihi itibariyle hayata geçirdik.

Haftada bir gün, 1. sınıflarla bir ders saati geçirecekleri

• “1.sınıflar nerede oturuyor, nerede ders yapıyor?”
  •  “Sınıf Kuralları”
  • “Dersleri Tanıyoruz”
  •  “Sesleri Öğreniyoruz ” temalı programımız 6 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecek.

5 Mayıs Pazartesi günü başladığımız oryantasyon derslerine hazırlık öğrencilerimizin, 1-A, 1-B ve 1-C sınıflarını ziyaret edip gelecek yıl oturacakları sıraları ve sınıf ortamını solumaları, ağabey ve ablaları ile birlikte yemekhanede yemek yemeleri hem çok heyecan verici hem de çok eğiticiydi.

Birinci sınıf öğretmenlerimizin verdikleri bilgiler ışığında da öğrencilerimiz, karşılaşacakları yeni dersleri ve ilkokullu olmak kültürünü dinleyip gelecek seneye hazırlığı şimdiden tecrübe etmiş oldular.

Bu tecrübelerini ise kağıda resmederek döken öğrencilerimizin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Yabadabaduuuuuu!

Okulumuzdaki temalı doğum günleri minik öğrencilerimiz için yeni bir yaşa girecek olmanın heyecanını yaşatırken, doğum günü partisini unutulmaz bir anı haline dönüştürmek keyfini ve mutluluğunu da beraberinde getiriyor. Bu ay Taş Devri çizgi filminin karakterleri olan minikler, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlendiler.

Öğrencimizden, eskrimde uluslararası başarı!

Afyonkarahisar’da düzenlenen Uluslararası Cafer Ünal Eskrim Turnuvası, Minikler Kılıç kategorisinde, öğrencimiz Deniz Sude Er, Minikler Bayan Kılıç branşında ikinci oldu.

Ödülünü Eskrim Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ilgın Güçlüer’den alan öğrencimizi tebrik ediyor, daha nice başarı haberlerini paylaşmayı diliyoruz.