Benim Annem Melek Annem
23 Mayıs 2017 Tarihinde Eklendi.

Benim Annem Melek Annem

Anasınıfı öğrencilerimiz anneleri ile birlikte resimler boyadı, sonra çocuklarımızın kimisi kahraman oldu, kimisi balonlara tutundu uçtu; kimisi timsahlarla mücadele etti, kimisi bisiklete bindi. Melek annelerimiz de bu maceralarında onları bir an olsun yalnız bırakmadı. Tüm melek annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Minik Ressamlarımızdan ‘Okulumu Seviyorum’ Sergisi

Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin ‘Okulumu Seviyorum’ konulu aidiyet çalışmalarının yer aldığı resim sergisi ilkokul katımızda açıldı. Birbirinden güzel eserlerin ortaya çıktığı sergide minik eller TED’li olmayı resmettiler.

Öğrencilerimizden Müzik Şöleni

Okulumuzda geleneksel hale gelen ve her ay öğrencilerimiz tarafından sunulan TED Müzik Sokağı Dinletisinin Ekim ayı konseri gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz piyano, keman, gitar ve yan flütleriyle performanslarını sergileyip arkadaşlarına ve gelen konuklarımıza güzel bir müzik şöleni yaşattılar.

Welcome to School Bazaar

İngilizce dersini sadece sınıfta ve sıralarda öğrenilen bir ders olmaktan çıkarıp günlük hayatımızın bir parçası haline getirmek için okul 3. sınıf öğretmen ve öğrencilerimiz İngilizce pazar etkinliği düzenlediler. Etkinlikten elde edilen gelir sosyal sorumluluk projesine aktarıldı.

Basamak Basamak Matematik

Okulumuz Matematik öğretmenleri Gonca Koğa ve Befru Sarıoğlu ders konuları olan Tam Sayılar ve Uzunluk Ölçü Birimleri konularını ilginç bir etkinlikle pekiştirdiler.

Merdiven basamaklarını öğretmenlerinin talimatlarına göre adımlayan öğrencilerimiz bu etkinliklerle konuları daha iyi öğrenirken, akıl yürütme ve problem çözme yeteneklerini de geliştiriyorlar.