Benim Annem Melek Annem
23 Mayıs 2017 Tarihinde Eklendi.

Benim Annem Melek Annem

Anasınıfı öğrencilerimiz anneleri ile birlikte resimler boyadı, sonra çocuklarımızın kimisi kahraman oldu, kimisi balonlara tutundu uçtu; kimisi timsahlarla mücadele etti, kimisi bisiklete bindi. Melek annelerimiz de bu maceralarında onları bir an olsun yalnız bırakmadı. Tüm melek annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Anne/Baba Olmak Konulu Rehberlik Çalışması

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Uzmanımız Sibel Peşte “Anne/Baba Rolleri ” konulu 2. grup çalışmasının ilk oturumunu anaokulu, 1. ve 2. sınıf velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdi.

Anasınıflarımızın Kas Gelişimlerini Destekleyici Aktiviteler Yapıyoruz

Kaslar genelden özele, büyük kaslardan küçük kaslara doğru gelişir. Omuz başından parmaklara doğru gelişen küçük kaslar çocuklarımızın el-göz koordinasyonu, öz bakım becerileri, okul ve sosyal yaşantıları için oldukça kritiktir. Makas tutmak ve kullanmak da kıskaç hareketinin gelişimi adına önemli bir beceridir. Kıskaç hareketi ilerde kalem tutmanın temeli olacak baş ve işaret parmaklarının birleşme anını ifade eder. Bu nedenle çocuklarımızın makas kullanarak çeşitli stillerde yapacağı kesme çalışmalarını destekliyoruz

Rengarenk Maskeler Yaptık
Anasınıflarımızdan Turuncu sınıfımız Ender Ada BOZÇAĞA’nın annesi Eda Hanım ile Sarı sınıfımız ise Begüm BÜLBÜL’ün annesi Esra Hanım ile renk renk maske yaptılar. Bu eğlenceli dakikalar için velilerimize teşekkür ediyoruz.

TED Bodrum Koleji'nde Karne Mutluluğu Yaşandı

Akademik başarılarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarıyla süsleyen öğrencilerimiz 2014-2015 eğitim öğretim yılına veda ederek karnelerini aldı. Öğrencilerimizin karne sevincine aileleri de ortak oldu.

Öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmelerini diliyor, 2015-2016 eğitim öğretim yılına dinç ve sağlıklı başlamalarını temenni ediyoruz.