Bilim Kahramanları First Lego League'de Buluştu
12 Şubat 2018 Tarihinde Eklendi.

Bilim Kahramanları First Lego League'de Buluştu

İstanbul’da 11-12 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen ‘Bilim Kahramanları Buluşuyor/First Lego League’ 14. Sezon Turnuvalarında öğrencilerimiz ‘Hidrodinamik: Suyun Yolculuğu’ temasına ait çalışmaları ve robotlarıyla okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

MERZİFON KAYMAKAMINDAN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz ay Okul Aile Birliğimiz tarafından Merzifon Mehmet Akif İlkokulu için gerçekleştirilen Kütüphane Kampanyası dolayısıyla Merzifon Kaymakamı Sayın Ozan Balcı Okul Aile Birliğimize teşekkür plaketi gönderdi.

Münazara Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Okulumuz Türkçe-Edebiyat Zümresi 8.sınıflar arası münazara yarışması düzenledi. Öğrencilerimizin güncel konuları çok boyutlu değerlendirebilme yeteneği ve tartışma kültürü kazanmaları amacıyla düzenlenen münazaralar oldukça çekişmeli geçti.

Dünya Tiyatrolar Günü Donuk Sahnelerle Kutlandı

Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla okulumuz Türkçe–Edebiyat zümresi ve öğrencilerimiz dünyaca ünlü tiyatro oyunlarını farklı bir etkinlikle sergiledi. Öğrencilerimiz büründükleri ünlü karakterleri okul koridorlarımızda hiç kıpırdamadan sahnelediler ve arkadaşlarının ilgi odağı olmayı başararak tiyatronun önemine dikkat çektiler.

Tarihi Efsaneler Öğrencilerimizle Hayat Buldu

Dünyanın kaderine yön vermiş, medeniyetlerin gidişatını etkilemiş tarihi karakterler lise öğrencilerimizin hazırladığı TED’de Bir Tarih Günü etkinliğinde yeniden hayat buldu. Hazerfan’dan Maria Curie’ye, Jül Sezar’dan Hürrem’e kadar birçok tarihi figürü canlandıran öğrencilerimiz anasınıfından liseye kadar tüm sınıfları gezerek canlandırdıkları figürler hakkında bilgi verdi.