Bilim Kahramanları First Lego League'de Buluştu
12 Şubat 2018 Tarihinde Eklendi.

Bilim Kahramanları First Lego League'de Buluştu

İstanbul’da 11-12 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen ‘Bilim Kahramanları Buluşuyor/First Lego League’ 14. Sezon Turnuvalarında öğrencilerimiz ‘Hidrodinamik: Suyun Yolculuğu’ temasına ait çalışmaları ve robotlarıyla okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Anasınıfı Oryantasyon Çalışması

2013 - 2014  Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde Bodrum Koleji Anasınıfı öğrencilerimizin oryantasyon çalışmalarından derlediğimiz görüntüler;

Öğrencilerimize Kanada'da Eğitim Görme İmkanı

TED Okulları ve Kanada Nova Scotia Eyaleti Milli Eğitim Bakanlığı arasında sağlanan okul ortaklığı kapsamında, dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip olan Kanada’da uygulanacak olan  öğrenci değişim programları ISEWorld Türkiye Uluslararası Programlar Uzmanı Leyla Hazal Mallı ile Yasemin Sezer tarafından veli ve öğrencilerimize tanıtıldı.

Öğrencilerimiz atık yağ ve elektronik geri dönüşüm konusunda bilinçlendiler.

04 Ocak 2013 Cuma günü Kolza Biodizel Bitkisel Atık Yağ Geri Dönüşüm Tesisi Bodrum Bölge Sorumlusu Sn. Elvan Çakır Sevim bizlerleydi. Öğrencilerimizi elektronik atık ve atık yağ geri dönüşümü hakkında detaylı olarak bilgilendirdi. Seminer sonunda öğrencilerimize içinde çam ağacı tohumu bulunan geri dönüşüm kalemleri hediye etti.

Kırmızı Uğur Böceklerimiz Doyasıya Eğlendi

Anaokulu sınıflarımızdan Kırmızı Uğur Böceklerimiz, Ahmet Hasan ÇELİK’in annesi Yelda Hanım ve babası Gökmen Bey’le nostaljik oyunlar etkinliğinde doyasıya eğlendi. Bu keyifli dakikalar için velilerimize teşekkür ediyoruz.