Eylül Tarihinde Eklendi.

7-B Azra Güvenel
9-C Ada Ata
9-C Tanla Çakır

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine kitap dolu günler diliyoruz.

Sorumluluk Bilinciyle Işıldayan Yüzler

7. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal Bilgiler dersinde “Haberleşme ve Kitle İletişim” ünitesi içinde “Sosyal Sorumluluk Bilincinin Yaygınlaştırılması”  kavramını ele aldılar. Sınıf içinde yaptıkları fikir alışverişi sonucu gruplar oluşturma ve bir proje düzenleme kararı aldılar. Projeye ilişkin çalışma konuları belirleyip harekete geçtiler. Çalışma sonunda ortaya, özgün tasarımlı, öğrencilerimizin karşılaştıkları sosyal sorunları tespit eden ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri sunan afişler çıktı.

Öğrencilerimiz, hazırladıkları bu afişleri sınıfta arkadaşlarına ve öğretmenlerine sunduktan sonra okulumuzun panolarına astılar. Fotoğrafları çekilirken hissettikleri mutluluk ve gurur yüzlerinden okunuyordu.

Bu proje çalışmasıyla öğrencilerimiz “Sosyal Sorumluluk Bilinci” kavramının içeriğini daha iyi özümseyip bu bilincin yaygınlaştırılmasında nasıl kamuoyu oluşturabileceklerini ve kamuoyu oluştururken nelere dikkat etmeleri gerektiğini yaşayarak öğrendiler.

TED Bodrum Koleji, Cimnastik Türkiye Finallerinde!

Artistik Cimnastik Okullararası Türkiye Birinciliği Yarışması’na okulumuz öğrencilerinden Akya AYBERK, Kaya Bryan KÖKSAL, Mira İÇGÖREN, Duru NARİN, Ece DİNÇ ve Ayşe Nur AYDINLIOĞLU katıldı. Minik, Küçük, Yıldız ve Genç kategorilerinde 290 kız - 140 erkek sporcunun katıldığı yarışmada öğrencilerimiz Muğla ilini, başarılı bir şekilde temsil etti.

Öğrencilerimizi tebrik eder, spor yaşamlarında başarılarının devamını dileriz.

Türk Eğitim Derneği "Soma'ya El Ver" Kampanyası

Türk Eğitim Derneği "Soma'ya El Ver" kampanyası kapsamında bağışçılarının yardımlarını, toplam 187 öğrenciye eğitim bursu olarak aktarıyor. Konuyla ilgili olarak değerli destekçimiz Fox TV'nin haberi:

Türk Eğitim Derneği "Soma'ya El Ver" Kampanyası from Ted Bodrum Koleji on Vimeo.