Tarihinde Eklendi.

Yıldız Kız ve Genç Kız Voleybol Takımlarımız Muğla 3.sü

Muğla'da il genelinde gerçekleştirilen Okul Sporları Voleybol Müsabakalarında Yıldız Kız ve Genç Kız Voleybol Takımlarımız Muğla 3.sü Oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şirin Natürmortlar

Üçüncü sınıf öğrencilerimizden Şirin Devrim Yıldız’ın natürmort çalışmalarından oluşan resim sergisi, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Canan Güldal rehberliğinde okulumuz giriş katında açıldı.

Öğrencimizin ilk kişisel resim sergisi olan ve beş çalışmanın yer aldığı sergi bir hafta boyunca ziyarete açık olacak.

Müdür Yardımcılarımız Hizmetiçi Eğitim Programına Katıldılar

TED Okulları Müdür Yardımcıları Hizmet İçi Eğitim Programı Antalya’da gerçekleştirildi. 30 - 31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen eğitimlere İlkokul Müdür Yardımcımız Sibel Özkul, Ortaokul Müdür Yardımcımız Sevinç Zeren ve Lise Müdür Yardımcımız Özge Gönlübeyaz katıldı. Eğitimlerde "Geleceğin Meslekleri", "Birlikte Başarmak: YGA" vb. konular ele alınırken, yöneticilerimiz TED Okulları Yönetsel Uygulamaları ile ilgili de bilgi ve deneyim paylaşımında bulundular.

Öğrencilerimizin Müzik Yaratma Serüveni

“Yarattığım Müzik” etkinliğinde 7. sınıf öğrencilerimiz; bir müzik parçası oluşturma sürecine yaşayarak, görerek ve deneyerek dahil oldular.

Müzik yazım kuralları, sesleri tanıma, müzikal farkındalığı sağlama, melodi ve motif oluşturabilme ama asıl olan özgürce müzik yaratma sürecini deneyimleme fırsatını yaşadılar. Enstrümanları ile kendi oluşturdukları melodileri çalan öğrenciler, müziğin iç dinamiklerini keşfettiler. Yarattıkları müzik cümleleri üzerine yeni melodiler eklediler.

Her zaman yaratıcılığı önde tutan eğitim anlayışımız doğrultusunda, öğrencilerimizin kendilerini ifade gücünü artırmaya yönelik etkinliklerimiz eğitimin her alanında devam edecektir.