Tarihinde Eklendi.

Demokrasinin Serüveni

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler ders konusu olan “Demokrasinin Serüveni” ünitesini teatral bir gösteri ile arkadaşlarına sundular.

Cumhuriyet öncesini ve sonrasını kıyafetleri, o dönemdeki insanların yaşam biçimleri ve diyaloglarıyla yaşatan ve yaşayan öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Lise Öğrencilerimizin Resim Çalışmaları Büyüledi

Lise öğrencilerimiz Canım Beyhan Bizel ve İpek Koç görsel sanat yeteneklerini, temel sanat eğitiminde aldıkları akademik bilgiyi, hayal güçleriyle harmanlayarak tuvallerine aktardı. Öğrencilerimizin yaptıkları birbirinden güzel resimler "The Butterfly Effect" adlı bir sergiye dönüştü. Resimlerdeki, renk coşkusu ise gençliğin dinamizmini ve sanat sevgilerini gözler önüne serer nitelikteydi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, çıkmış oldukları sanat yolculuklarında başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencimizin "Portreler" Sergisi Büyük Beğeni Topladı

10. sınıf öğrencimiz Deniz Öztürk sanatsal gücünü belirgin olarak hissettirdiği, kullandığı kendine has üslupla oluşturduğu eserlerinden oluşan ‘Portreler’ isimli sergisini okulumuzda açtı. Hayranı olduğu ünlü oyuncuların ve şarkıcıların portre çalışmalarından oluşan sergisi hafta boyu okul giriş katımızda sergilenecek. Öğrencimizi tebrik ediyor, çıkmış olduğu sanat yolculuğunda başarılar diliyoruz.

Lider Yöneticiler Toplantısı Okulumuzda Gerçekleştirildi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan "Lider Yöneticiler Projesi’ kapsamında, Muğla ili genelinde görev yapan 10 ortaokul müdürü okulumuzda buluştu. Okul Koordinatör Müdürümüz Sayın Sevinç Zeren rehberliğinde okulumuzu gezen yöneticilerle eğitimde kalitenin arttırılması, okullar arası bilgi paylaşımları ve neler yapılabileceği konusunda değerlendirilmelerde bulunuldu.