Cimnastik Takımımız Türkiye Onuncusu
10 Mayıs 2017 Tarihinde Eklendi.

Cimnastik Takımımız Türkiye Onuncusu

Muğla şampiyonu olan ve Ada Ertan, Zeynep Yüksel, Duru Başak Çakmak ve Lara Louise Wellington'dan oluşan TED Bodrum Koleji Cimnastik Takımımız bölge finallerini 80,10 ile geçtikten sonra Türkiye finallerinde 83,55 puan alarak Türkiye 10.’su oldu. Bu seneki cimnastik maratonunda 62 il temsilcisi takımdan Muğla temsilcisi olan takımımız, birçoğu profesyonel kulüp, cimnastik ligi sporcusu ve milli takım adayları olan rakiplere karşı büyük bir başarıyla okulumuzu temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

Anne Baba Rolleri

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Uzmanımız Sibel Peşte “Anne/Baba Rolleri ” konulu grup çalışmasının ilk oturumunu anaokulu, 1. ve 2. sınıf velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdi.

Dört oturumdan oluşacak çalışma; Anne baba olarak zorlandığımız noktaları, yaşanılan endişe ve soruları paylaşarak çözüm yolları bulmayı, farklı bakış açısı geliştirmeyi ve anne babalık rolleri ile ilgili  farkındalık düzeyini arttırmayı amaçlıyor.

Okulumuzda Seçim Heyecanı Başladı

Okulumuzda 2016-2017 Akademik Yılı Öğrenci Temsilciliği seçim süreci başladı. Öğrenci Temsilcisi olmak isteyen aday öğrencilerimiz konferans salonumuzda düzenlenen toplantıda kendilerini tanıtarak gerçekleştirmeyi planladıkları projelerini arkadaşlarıyla paylaştılar. Renkli bir seçim sürecinin yaşandığı okulumuzda adaylar okul kuralları çerçevesinde propagandalarını gerçekleştirebilecekler. Geleneksel seçim ritüellerinin hepsinin uygulandığı bu süreçte öğrencilerimiz Cuma günü seçmen olup, sandık başına gidecekler. Tüm adaylarımıza seçim sürecinde başarılar diliyoruz.

Öğretmenlerimiz Bilişim Teknolojileri Eğitiminde

Eğitimde, ilk ve orta öğretim müfredatlarında ders olarak okutulan derslerin teknoloji ile nasıl işlenebileceği konuları paylaşıldı.

Dr. Feridun Çilli ile Fen Dersi
4. sınıf öğrencilerimiz, değerli velimiz Dr. Feridun Çilli ile birlikte keyifli bir fen bilgisi dersi işlediler. Sayın Dr. Feridun Çilli kas ve iskelet sistemi hakkında öğrencilerimize çok faydalı bilgiler verdi. Derste kemikler, eklemler ve kaslar ayrıntılı olarak incelendi.

Öğrencilerimiz aktif bir şekilde derse katıldılar. Feridun Bey öğrencilerimizin sorularını tek tek cevapladı. Ayrıca Dr. Feridun Çilli öğrencilerimizi kas ve iskelet sistemi sağlığı için beslenme konusunda da bilgilendirdi.

Sunumdaki konu ile ilgili değişik resimler öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekti. Böylece öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte hem öğretici hem de eğlenceli bir fen dersi işlemiş oldular.

Okulumuz öğrencilerine fen dersi kapsamında kas ve iskelet sistemi üzerine söyleşi veren velimiz Dr. Feridun Çilli’ye teşekkür ediyoruz.