Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!
29 Ekim 2017 Tarihinde Eklendi.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyetle doğan, TED ağacının bir dalı olarak; kendimize, ilkelerimize, misyonumuza yakışır bir şekilde Cumhuriyetimizin 94. yılını iki gün boyunca büyük bir coşkuyla kutladık.

Okulumuzun kutlama programı; okul öncesi miniklerimizden liseye kadar tüm öğrenci, öğretmen, veli ve yöneticilerimizin katılımı ile gerçekleşti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarımız bu akşam 19.00’da Milta Mirana başlayacak olan Fener Alayı’na katılımımızla devam edecek.

'Yurt Dışı Üniversite Hazırlık Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı' Yapıldı

'Yurt Dışı Üniversite Hazırlık Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı' okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Yurt dışı Üniversite Danışmanı Gülesen Odabaşoğlu, TED Genel Merkezi Yabancı Diller Koordinatörü Fatma Ataman ve SAT Sınavları Uzmanı Selda Saltık tarafından gerçekleştirilen toplantıda yurt dışı üniversitelere özgü sistemler ve imkanlar üzerine bilgilendirme yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

TED Bodrum Koleji Olarak tüm Türkiye'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız.

Bütün Anneler Melektir

Öğrencimizden Resim ve Heykel Sergisi

5. sınıf öğrencimiz Yekta Sarp Dikmen resim ve heykellerinden oluşan sergisini okulumuz giriş katında açtı. Yaratıcı resim çalışmalarının yanı sıra hayal dünyasını özgürce heykellerinde kullanan öğrencimizin dekoratif ürünleri arkadaşları tarafından ilgiyle incelendi. Öğrencimizi tebrik ediyor, çıkmış olduğu sanat yolculuğunda başarılar diliyoruz.