Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!
29 Ekim 2017 Tarihinde Eklendi.

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyetle doğan, TED ağacının bir dalı olarak; kendimize, ilkelerimize, misyonumuza yakışır bir şekilde Cumhuriyetimizin 94. yılını iki gün boyunca büyük bir coşkuyla kutladık.

Okulumuzun kutlama programı; okul öncesi miniklerimizden liseye kadar tüm öğrenci, öğretmen, veli ve yöneticilerimizin katılımı ile gerçekleşti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarımız bu akşam 19.00’da Milta Mirana başlayacak olan Fener Alayı’na katılımımızla devam edecek.

Muğla'nın Şampiyon Kulaçları

Muğla ilinde, 13 – 14 Nisan tarihlerinde yapılan Yıldızlar Yüzme Yarışlarında; Yüzme Erkek Takımımız Muğla 1.’si, Yüzme Kız Takımımız Muğla 1.’si olarak toplamda 15 altın, 12 gümüş ve 7 bronz madalya ile grup yarışlarına katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

“Hazine Avı Oyunu SHAKESPEARE”

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri İngilizce derslerinde dünyanın en büyük ve en seçkin drama yazarı olarak kabul edilen İngiliz şair yazar WILLIAM SHAKESPEARE’in “Love in Shakespeare 5 Stories: The Taming of the Shrew, Othello The Moor, The Tragedy of Romeo and Juliet, Cleopatra and Anthony, Twelfth Night”  kitabını farklı bir etkinlikle işlediler.

Öğretmenleri Manjit Breyal rehberliğinde, her bir hikaye için farklı bir etkinlik gerçekleştiren öğrencilerimiz, hikayelerde yer alan kahramanları kritik ederek karakterlerine uygun bir ana, beş alt karakter oyunu oluşturdular.

Oluşturdukları ana oyun olan “Hazine Avı SHAKESPEARE” oyunu için öğrencilerimiz birer takım kaptanı ile iki gruba ayrıldılar. Her grup ellerindeki ipuçlarıyla okulun çeşitli yerlerine saklanmış bayrakları bulmak için birbirleriyle yarıştı. En çok bayrağı toplayan grup kazanan oldu.

Anaokulu Sınıflarımızda Pijama Partisi

Birbirinden sevimli pijamaları ile okula gelen öğrencilerimiz yaptıkları pijama defilesiyle diğer arkadaşlarından büyük alkış aldılar. Eğlencede sınır tanımayan miniklerimiz yaptıkları yastık savaşında partinin tadını çıkardılar.

İlkokul Velilerimizle Buluştuk

2.3.4. sınıf velilerimizin 2017-2018 akademik yılı programı ve eğitim süreci hakkında bilgilendirildiği toplantılarımız konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Ardından veli ve öğretmenlerimiz sınıflarında bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.