Engelsiz Bir Dünya İçin El Ele
04 Aralık 2017 Tarihinde Eklendi.

Engelsiz Bir Dünya İçin El Ele

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 'Engelsiz Bir Dünya için El Ele' kortej yürüyüşüne Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz de katılarak 'Engelli olmak hayatı yaşamaya engel olmamalı' dedi.

Okulumuzda Acil Durum Tatbikatı Yapıldı

Olası yangın ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak amacıyla okulumuzda acil durum tatbikatı gerçekleştirildi. Güvenlik Komitemizin kontrolünde gerçekleşen tatbikatta, öğretmen ve öğrencilerimizin tamamı bina tahliye tatbikatına uygun olarak yaklaşık iki buçuk dakikalık gibi kısa bir sürede kendilerini güvenli bölgeye sevk ettiler.

TED Bodrum Koleji Hafta Sonu Spor Okulları Başlıyor

Öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu, özgüven sahibi bireyler olarak yetişmesi için en etkin yolun onlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak olduğuna inan okulumuzun Yüzme, Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Golf, Tenis ve Bale olmak üzere yedi farklı spor branşını kapsayan "TED Bodrum Koleji Hafta Sonu Spor Okulu” 3 Ekim Cumartesi günü faaliyete geçiyor.

Cumartesi ve Pazar günleri alanında profesyonel antrenörler nezaretinde 60 dakikalık temel teknik, taktik ve öğrencilerimizin motorik özelliklerini geliştirici alt yapı verilecek olan eğitimlerde öğrencilerimiz güvenli, eğitici ve eğlenceli dakikalar geçirirken aynı zamanda ilgi duydukları spor dalında ilerleme şansı bulacaklar.

Ayrıntılı bilgi için;

Nazdar YAŞAR

0252 317 28 28 / 1505

TED Bodrum Koleji Ressamlarından Bir Dönemde 45 Sergi

TED Bordum Koleji olarak üç yıldır düzenli olarak sürdürdüğümüz ve her öğrencimizin katılım sağlayabildiği Bireysel Resim Sergileri okulumuzun son haftası olan 15 – 19 Haziran tarihleri arasında düzenlenen, Damla Şen, Lara Atik ve Yasemin Bora’nın bireysel resim sergileriyle tamamlandı.

İkinci dönemde toplam 45 sergi açan öğrencilerimizin, hayal dünyalarıyla süsledikleri çalışmaları ziyaretçiler, öğretmenleri ve velilerimiz tarafından büyük beğeni topladı.

Geleceğin yeteneklileri arasında yer bulacağına inandığımız öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

BTEC Award in Social Media Derslerimiz Başladı

Türkiye’de yalnızca TED okullarında okutulan BTEC programları “Award in Social Media Level 1” dersleri okulumuzda başladı. Bu programla öğrencilerimiz, eğitimleri ve mesleki gelişimleri için sosyal medya araçlarını kullanırken sosyal medyanın olumsuz etkileriyle baş edebilmenin yollarını öğrenecekler. Tamamı İngilizce olan program sonunda öğrencilerimiz, günümüzde önemi hızla artan ve geleceğin mesleklerinden biri olan “Sosyal Medya Uzmanlığı” alanında uluslararası düzeyde kabul gören BTEC sertifikası sahibi olacaklar.