Engelsiz Bir Dünya İçin El Ele
04 Aralık 2017 Tarihinde Eklendi.

Engelsiz Bir Dünya İçin El Ele

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 'Engelsiz Bir Dünya için El Ele' kortej yürüyüşüne Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz de katılarak 'Engelli olmak hayatı yaşamaya engel olmamalı' dedi.

Mavi Yunuslarımız Ipadleriyle 3D Resim Yaptı

Anasınıflarımızdan Mavi Yunuslarımız, velileriyle buluştu, resim boyama etkinliği yaptı. Ardından miniklerimiz velileri ve öğretmenleri gözetiminde ı padleriyle boyadıkları resimleri üç boyutlu olarak canlandırdı. Bu keyifli dakikalar için velilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimiz Marmaris Tenis Turnuvasından Madalyayla Döndü

Marmaris Tenis Akademisi tarafından düzenlenen TTF 9 Yaş Turnuvasına katılan öğrencilerimiz Mehmet Tuna Akıl Küçük Erkeklerde 2'inci, Elif Balaban Küçük Kızlarda 2'inci olmuş, Mira Paltalı ve Ali Oktay Dırkalı da okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kazanan “Dostluk” Oldu!

Bodrum Yahşi Özel Çocuklar Spor Kulübünün basketbol oyuncuları ile TED Bodrum Koleji Basketbol oyuncularımız dostluk maçında bira raya geldi.

Okulumuzun daveti üzerine gerçekleştirilen maçta skor olarak bir takım rakibine üstünlük sağlasa da karşılaşmada kazanan dostluk oldu.

Velilerimizden “10.000 Genç Meşale"ye Destek

Okul Aile Birliğimiz, Türk Eğitim Derneği  “10.000 Genç Meşale" kampanyasına destek olmak amacıyla “Mutfağımızdan Okulumuza” etkinliğinin ikincisini 20 Ocak 2016 Çarşamba günü gerçekleştirdi. Satış gününe destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.