Eyvah Ooooobleckk!!
22 Mayıs 2017 Tarihinde Eklendi.

Eyvah Ooooobleckk!!

2. sınıf öğrencilerimiz, Non-Newtonian Fluid deneyi ile Oobleck’i keşfettiler. Maddenin katı, sıvı gaz hallerini öğrenen öğrencilerimiz daha sonra mühendis oldular ve Oobleck gezegenini istila eden uzaylılardan tüm canlıları kurtarmak için birer uzay gemisi tasarladılar. Son bölümde ise, öğrendikleri metotları kullanarak kendi sonuçlarını sundular. Böylece analitik düşünme becerilerini geliştirdiler, oyun oynayarak, konuşarak, anlatarak bilimi keşfetmenin keyfine vardılar.

Öğrencimiz Kayra Sezgin Türkiye Şampiyonu Oldu

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı dahilinde, 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde Kütahya’da gerçekleştirilen "Yıldız Kızlar Karate Türkiye Birinciliği Yarışması" nda 7. sınıf öğrencimiz Kayra Sezgin Türkiye Şampiyonu oldu.

Kendisini kutluyor, başarılarının uluslararası alanda da artarak devam etmesini diliyoruz.

Gingermanlerimiz Hazır

İlkokul 1. ve 4. sınıf öğrencilerimiz İngilizce öğretmenleriyle birlikte mutfak atölyemizde yeni yıl kurabiyelerini yaptı. Kurabiyelerini yaparken hem eğlenen hem öğrenen öğrencilerimiz derslerinde öğrendikleri İngilizce kelime ve konuşma kalıplarını günlük hayatta kullanarak pekiştirmiş oldu.

2017 - 2018 TED Bodrum Koleji Kış Okulları

Öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, sosyal ve bedensel gelişimlerini desteklemek, yeteneklerini keşfetmek amacıyla oluşturduğumuz zengin içerikli ‘Kış Okullarımızın tanıtım programı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin kendi yaşlarına uygun gruplarda ve seviyelerde, deneyimli antrenörler gözetiminde, Cumartesi ve Pazar günleri katılabilecekleri branşlar yüzme, basketbol, golf, voleybol, tenis, bateri, sörf, kick boks ve gastronomi olarak belirlendi. Kış okullarında öğrencilerimiz yeteneklerini keşfetmenin, geliştirmelerinin yanı sıra keyifli, eğlenceli ve dolu dolu zaman geçirme fırsatı da bulacaklar.

TED Bodrum Koleji Kış Okulları hakkında daha detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için, Kurumsal İletişim Birimi çalışanımız Nazdar YAŞAR ile 0 252 3017 28 28 numaralı telefonu arayarak ya da nazdar.yasar@tedbodrum.k12.tr e-mail adresine mail atarak iletişime geçebilirsiniz.