Gelenek Bozulmadı; Öğrencimiz Türkiye Şampiyonu!
09 Şubat 2018 Tarihinde Eklendi.

Gelenek Bozulmadı; Öğrencimiz Türkiye Şampiyonu!

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Fethiye'de düzenlenen Yelken Kış Kupası Yarışlarında öğrencimiz Yiğit Yalçın Çıtak lazer 4.7 sınıfında Türkiye Şampiyonu oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yıldız Kız Voleybol Takımımız Muğla İli İkincisi Oldu

TED Bodrum Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımımız, Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası’nda Muğla’da düzenlenen final müsabakalarında oynadıkları maçları galibiyetle tamamlayarak ikincilik kupasını kaldırmayı başardı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor,  onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öğrencilerimizden Müzik Şöleni

Okulumuzda geleneksel hale gelen ve her ay öğrencilerimiz tarafından sunulan TED Müzik Sokağı Dinletisinin Ekim ayı konseri gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz piyano, keman, gitar ve yan flütleriyle performanslarını sergileyip arkadaşlarına ve gelen konuklarımıza güzel bir müzik şöleni yaşattılar.

İlkokuldan Ortaokula Geçiş Süreci Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İlkokuldan Ortaokula Geçiş Süreci Bilgilendirme Toplantımız 4. sınıf velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. 5. sınıfta öğrencilerimizin gerek akademik gerekse bireysel düzeyde birçok değişimi içinde barındıran ortaokul dönemini ve bu döneme uyum süreçlerinin konuşulduğu seminerde velilerimiz akıllarına takılan sorulara da yanıt buldu.

Eğitimde “Doğru bilinen yanlışlar”ı anlattı.

TED Bodrum Koleji'nin bu yılki veli eğitim seminerlerinin son konuğu, Hürriyet Gazetesi eğitim yazarı Dr. Özgür BOLAT’tı.

Seminerde hem başarılı hem mutlu çocuk yetiştirmek, çocuklarda sorumluluk duygusu geliştirmek, yetenek ve çalışma ilişkisi, ödül, övgü ve rekabetin başarıya etkisi konularında toplumda doğru bilinen yanlışlar keyifli bir sunumla aktarıldı.

Seminer sonunda TED Bodrum Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ERKEN tarafından, eğitime kazandırdığı farklı bakış açıları ve paylaşımlarından dolayı, günün anısına Dr. Özgür BOLAT’a plaket takdim edildi.