Geleneksel Kütüphane Kampımızı Gerçekleştirdik
10 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi.

Geleneksel Kütüphane Kampımızı Gerçekleştirdik

Her yıl düzenli olarak Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında, tüm 4.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz kütüphane kampımız bu yıl da macera ve eğlence dolu geçti. Dans, müzik, oyun ve bol bol eğlencenin olduğu kampımızda öğrencilermiz kitaplar okudu, filmler seyretti, okul içerisinde hazine avına çıktı. Öğrencilerimiz gelecek yıllarda hatırlayacakları unutulmaz bir deneyim yaşamış oldu.

İnternet Radyomuz http://tedbodrum.k12.tr/radyo/ Adresinde Canlı Yayında

TED’ den Havadisler isimli radyomuzun ilk programımızın konusu okulumuzda etkinlikleri devam eden  “Dünya Çocuk Kitapları Haftası ” olacak.

15.00 ile 16.00 saatleri arasında yayında olacak radyomuzun yayını; Canım Beyhan Bizel,  Ayşe Gümüşel,  Elif Naz Ervatan isimli öğrencilerimizin koordinatörlüğünde gerçekleşecektir.

Konuklarımız Kütüphane Öğretmenimiz Sevil Sarp ve İlkokul Müdürümüz Meryem Ebrem ile keyif dolu radyo dinleme saatine sizleri de bekliyoruz.

Radyomuza http://tedbodrum.k12.tr/radyo/ linkinden dinlyebilirisiniz.

Öğrencilerimiz Derste Velilerimiz Pilateste

Okul kampüsümüzde bulunan ve velilerimizin kullanabileceği spor tesisleri; fitness salonu, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, tenis kortu ve futbol sahası (halı saha) faaliyetlerine devam ediyor.

Sabahları çocuklarını derslerine getiren velilerimiz, onlar dersteyken okulumuzun sessiz ve manzaralı ortamında, beden eğitimi öğretmenimiz Hasan Hasacar rehberliğinde pilates ve spor yaparak hem stres atıyorlar hem de güne iyi başlıyorlar.

Demokrasinin Serüveni

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri Sosyal Bilgiler ders konusu olan “Demokrasinin Serüveni” ünitesini teatral bir gösteri ile arkadaşlarına sundular.

Cumhuriyet öncesini ve sonrasını kıyafetleri, o dönemdeki insanların yaşam biçimleri ve diyaloglarıyla yaşatan ve yaşayan öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Tülin Kozikoğlu ile Söyleşi

"Lili ve Yedi Çocuğu" serisinin yazarı Tülin Kozikoğlu okulumuzda okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Sohbet çok samimi ve çok eğlenceli geçti.

Başarılı yazar öğrencilerimize yedi çocuk karakterinden ve kitap serisinden bahsetti. Her karakteri teker teker tanıttı. Öğrencilerimiz kitap karakterleriyle ilgili ayrıntıları büyük bir ilgiyle dinlediler.

Tülin Hanım öğrencilerimizle birlikte “Dondurma Yok mu?” isimli kitabını okudu. Okurken yanında getirdiği dondurma şeklinde kalem, silgi, kolye, küpe, gözlük gibi aksesuarlarla öğrencilerimize eğlenceli dakikalar yaşattı. Okumanın ardından kartondan kestikleri şekillerin üzerine sevdikleri şeylerin resimlerini çizerek “Dünyanın En Büyük ve En Çılgın Dondurmaları”nı yaptılar.