Geleneksel Kütüphane Kampımızı Gerçekleştirdik
10 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi.

Geleneksel Kütüphane Kampımızı Gerçekleştirdik

Her yıl düzenli olarak Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında, tüm 4.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz kütüphane kampımız bu yıl da macera ve eğlence dolu geçti. Dans, müzik, oyun ve bol bol eğlencenin olduğu kampımızda öğrencilermiz kitaplar okudu, filmler seyretti, okul içerisinde hazine avına çıktı. Öğrencilerimiz gelecek yıllarda hatırlayacakları unutulmaz bir deneyim yaşamış oldu.

Mayıs Ayı Kitap Kurtları

Mayıs ayı içinde kütüphanemizden en çok kitap alıp okuyarak “Kitap Kurdu” olan öğrencilerimiz belli oldu.

2B Kumru CİNDORUK,

2B Lara ATİK

3A Berker ŞAYLAN

3C Aleyna GAZEN

5C Zehra Özüm MUTLUAY

7C Eylül ALTINKAYA

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, okuma tutkularının hep sürmesini diliyoruz.

Marina’da “Mavi Yunuslar” Göründü

TED Bodrum Koleji Mavi Yunuslar sınıfı olarak “İşlerimizi Kolaylaştıralım” ünitesi içindeki “makinalar” konusunu işlerken Bodrum Milta Marina’yı ziyaret ettik.

Milta Marina yetkilileri önce teknelerin elektrik kullanımları, su boşaltmaları, tekneye tatlı su alımları ile ilgili teknik bilgileri bize aktardı. Dev tekneleri incelerken çok heyecanlandık.

Marina’da mavi bir bayrak dalgalanıyordu. Peki... “Mavi Bayrak” ne demekti?..

Milta Marina yetkilileri, mavi bayrak sahibi olan marinaların diğer marinalardan birçok alanda ayrıcalıklı olması gerektiğini anlattılar. Denizin, teknelerin temizliğine çok dikkat edilmesi gerekiyormuş. Teknelerin demirlediği alanda deniz yüzeyinde hiç yağ atığı ya da benzin olmamalıymış; çöpler ayrıştırılmalıymış.

Türkiye genelinde en çok mavi bayraklı marina ve mavi bayraklı koy Bodrum’daymış. Bunu duyunca burada yaşadığımız için kendimizi şanslı hissettik.

TED Bodrum Koleji Mavi Yunuslar sınıfı olarak temiz denizlerde yüzmeye devam edebilmek için çevreye duyarlı olacağımıza söz verdik.

TED Bodrum Koleji Öğrencileri Okul Öğrenci Birliği Başkanını Seçti

Öğrencilerimiz 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı okul öğrenci başkanlığı seçimleri için sandığa gitti.

Genel seçimleri aratmayan okul meclis başkanlığı seçiminde öğrencilerimiz, başkan adaylarının resim ve isimlerinin bulunduğu pusulalarla oylarını kullandı.

Öğrencilerimizin oy kullanma işlemlerinin ardından yapılan sayımda; 680 geçerli oydan 519’unu alan öğrencilerimiz Özcan Yüksel, Musa Mertcem Özırmak, Ayşe Gümüşel, Mürvet Kalın ve Efe Akarsu okul meclis başkanlığına seçildi. Kendilerini ve aday olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, seçilen öğrenci meclisimizin başarılı bir dönem geçirmesini diliyoruz.

TED Radyo’nun Bu Haftaki Konukları Genç Erkek Basketbol Takımımız

Radyo Kulübü öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu TED Radyo’nun bu haftaki konukları Genç Erkek Basketbol Takımımız ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Berkay Altuğ'du. TED Radyo’yu her Çarşamba saat 15.30’dan itibaren www.tedbodrum.k12.tr/radyo/ linkinden canlı olarak dinleyebilirsiniz.