Geleneksel Kütüphane Kampımızı Gerçekleştirdik
10 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi.

Geleneksel Kütüphane Kampımızı Gerçekleştirdik

Her yıl düzenli olarak Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında, tüm 4.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz kütüphane kampımız bu yıl da macera ve eğlence dolu geçti. Dans, müzik, oyun ve bol bol eğlencenin olduğu kampımızda öğrencilermiz kitaplar okudu, filmler seyretti, okul içerisinde hazine avına çıktı. Öğrencilerimiz gelecek yıllarda hatırlayacakları unutulmaz bir deneyim yaşamış oldu.

Dört Farklı Yetenek, Bir Karma Sergi

Okulumuz öğrencileri yeteneklerini sergilemeye devam ediyorlar. Görsel Sanatlar öğretmenleri Canan Güldal ve Handan Cinoğlu rehberliğinde birbirinden güzel çalışmalara imza atan öğrencilerimiz aynı zamanda kendi resim sergilerini açmanın mutluluğunu arkadaşlarıyla paylaşıyorlar.

Lal Almaç: Okulumuz 3C sınıfından öğrencimiz Lal Almaç 2009-2015 tarihleri arasında yaptığı resimleriyle bir retrospektif sergisi açtı. Sergisine “Annemle Birlikte” adını veren Lal , tiyatro kostüm tasarımcısı annesi Medina Yavuz Almaç’ın üç adet çalışmasıyla sergiye katıldı.

Doğa Erke:  Okulumuz 5B sınıfı öğrencisi Doğa Erke köpek fotoğraflarından yola çıkarak grafik sanatının bir dalı olan “illüstrasyon” çalışmalarıyla sergisini açtı. Sergisinde, aynı zamanda, çalışmalarından oluşan küçük kartpostalları arkadaşlarına dağıttı.

Toprak Çamdal: Okulumuz 6B sınıfı öğrencisi Toprak Çamdal ikinci bireysel sergisini açtı. Hayvan figürlerini seramik ve  tellerle yaptığı küçük heykeller şeklinde paylaşan öğrencimiz eserleriyle büyük beğeni topladı.

Ada Uz: Okulumuz 3C öğrencisi Ada Uz ilk kişisel resim sergisini çizdiği Karikatür çalışmalarıyla açtı. Mizahi bir dille oluşturduğu çalışmalar hem güldürdü, hem düşündürdü.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sabırsız Sinek Feza Okulumuza Kondu

1. sınıf öğrencilerimiz aileleriyle keyifli bir etkinlikte buluştu. Birlikte Tülin Kozikoğlu'nun Sabırsız Sinek Feza adlı kitabını okuyan öğrenci ve velilerimiz ardından kitaptaki karakterleri oyun hamurlarıyla canlandırdılar.

Çocuklarda Sorumluluk Bilinci Oluşturmak

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü uzmanlarından Sibel Peşte anasınıfı, birinci ve ikinci sınıf velilerimiz ile  “Çocuklarda Sorumluluk Bilinci” adlı veli grup çalışmasında bir araya geldi. Peşte, dört hafta sürecek olan çalışmasında çocuklarımızın yaş gruplarına göre onlara uygun basit sorumluluklar vererek bu kazanımları nasıl sağlayabileceğimizi anlatacak.

Ortaokul Öğrencilerimizle Mandalina Hasadı ve Reçel Etkinliği