Geleneksel Yıl Sonu Spor Şenliğimiz
20 Haziran 2016 Tarihinde Eklendi.

Geleneksel Yıl Sonu Spor Şenliğimiz

Beden Eğitimi öğretmenlerimizin her sene geleneksel olarak düzenlediği ve her seviyeden öğrencimizin katılım gösterebildiği yıl sonu spor şenliklerinde öğrencilerimiz hem yarıştı, hem eğlendi.

Deprem ve Korunma Bilinci Semineri - Lise Öğrencileri
Your Text Here
Yurtiçi Üniversite Sınav Sistemi Tanıtımı ve Ders Seçim Semineri

10. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik olarak, kariyer planlama süreci kapsamında, ‘Yurtiçi Üniversite Sınav Sistemi Tanıtımı ve Ders Seçim Semineri’ verildi. Genel Koordinatörümüz Fırat Asyalı yaptığı konuşmada kariyer planlama sürecinin meslek seçimindeki kritik önemini anlattı. Lise Müdür Yardımcımız Özge Gönlübeyaz, öğrencilerin meslek seçimlerine uygun olarak alacakları dersler hakkında bilgi verdi, ardından Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Uzmanımız Barış Aygener ise YGS/LYS sınav sistemini tanıtarak öğrencilerin meslek seçimleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kariyer Planlama Sürecinin önümüzdeki haftadan itibaren her bir öğrencinin mesleki ilgi, yetenek ve becerilerinin, akademik profillerinin, PDR uygulamalarıyla beraber değerlendirileceği, veli, öğrenci, PDR uzmanı, yönetici ve danışman öğretmenin katılacağı, masa başı toplantılarla süreceği dile getirildi.

TED Bodrum Koleji 1. ve 6. sınıf öğrencilerinin eserleri İstanbul ve Çanakkale Bienallerinde!

1. ve 6.sınıf öğrencilerimizin eserleri Kasım - Aralık aylarında düzenlenen ve biri uluslararası nitelikteki iki ayrı sanat bienalinde sergileniyor. TED Bodrum Koleji Görsel Sanatlar öğretmeni Canan Güldal'la birlikte çalışan öğrencilerin çalışmaları 6 Kasım - 6 Aralık 2012 tarihleri arasında II. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali kapsamında İstanbul'da, 17 Kasım - 16 Aralık 2012 tarihleri arasında ise Uluslararası Çanakkale Çocuk Bienali kapsamında Çanakkale'de sergileniyor.

Anasınıflarımız Portfolyo Sunumlarını Gerçekleştirdi

Anasınıfı öğrencilerimiz sene başından bu yana okulda yaptıkları çalışmalarını ‘Portfolyo Sunumu’ ile anne babalarına anlattılar.