Geleneksel Yıl Sonu Spor Şenliğimiz
20 Haziran 2016 Tarihinde Eklendi.

Geleneksel Yıl Sonu Spor Şenliğimiz

Beden Eğitimi öğretmenlerimizin her sene geleneksel olarak düzenlediği ve her seviyeden öğrencimizin katılım gösterebildiği yıl sonu spor şenliklerinde öğrencilerimiz hem yarıştı, hem eğlendi.

TED Müzik Sokağı

Okulumuzda bu sene geleneksel hale gelen ve her ay düzenli olarak gerçekleştirilen "TED Müzik Sokağı Dinletisi" etkinliğinde öğrencilerimiz piyano, keman, gitar ve yan flütleriyle hem solo hem de orkestra olarak performanslarını sergileyip, gelen konuklarımıza güzel bir müzik şöleni yaşattılar.

Şubat Ayı Kitap Kurtlarımız
Şubat Ayı Kitap Kurtlarımız;

2-C Doğanaz Köroğlu
3-C Aleyna Gazen
7-B Azra Güvenel
9-C Ada Ata
9-C Tanla Çakır

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine kitap dolu günler diliyoruz.

TED Okulları Müdürler Komisyonu Okulumuzda Buluştu

TED Genel Merkezi tarafından; Şubat 2013 – Şubat 2015 tarihleri arasında iki yıl boyunca görev yapmak üzere, 25 TED Okulunun müdürleri arasından TED Okulları Müdürler Komisyonu oluşturulmuştur. TED Okulları Müdürler Komisyonu; TED İstanbul Koleji Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tuta ÖZGEN’in başkanlığında; TED Ankara Koleji İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Sayın Zuhal ÜSTÜNDAĞ, TED Kayseri Koleji Genel Müdürü Sayın Arif Sırrı ŞİRİN, TED Aliağa Koleji Lise Müdürü Sayın Orkun KARAPOSTAL, TED Konya Ereğli Koleji Müdürü Sayın Recep ATAÇ ve TED Bodrum Koleji Müdürü Sayın Fırat ASYALI’dan oluşmaktadır.

TED İstanbul Koleji Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tuta ÖZGEN başkanlığındaki Müdürler Komisyonu; ilk toplantısını 22-23 Mart 2013 tarihleri arasında TED Bodrum Koleji’nde gerçekleştirmiştir. İki günlük toplantı sonunda; birçok akademik konu hakkında diğer tüm okullardan toplanan görüş ve veriler değerlendirilerek, TED Genel Merkezine sunulmak üzere tavsiye kararları alınmıştır.

Müdürler Komisyonu toplantısı vesilesiyle, okulumuzu TED İstanbul Koleji İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Sayın Belma ASAM ve TED İstanbul Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Sayın Aysin ALP de ziyaret etmişler, iki günlük ziyaretleri boyunca ilgili zümreler ile deneyim paylaşımında bulunmuşlardır.

TED Bodrum Koleji ATATÜRK’Ü ANMA SERGİSİ Midtown’da Açıldı

TED Bodrum Koleji  öğrencilerinin  Görsel Sanatlar Dersinde yaptıkları çalışmalar Atatürk’ü Anma  Haftasında  Midtown’da sergilenmeye başladı. Anaokulundan 7. Sınıflara kadar her öğrencinin yaptığı çalışmaların bir kısmı Midtown’da beğeniye sunuldu.

Sergilenmeye başladığından bu yana Atatürk’ü anlatan resimler görenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Ziyaretçiler tarafından çok beğenilen ve takdir gören “TED Bodrum Koleji Atatürk’ü Anma Sergisi” 24 Kasım Pazar gününe kadar devam edecektir.