Tarihinde Eklendi.

TED Müzik Sokağı Ocak Ayı Konseri Gerçekleştirildi

Okulumuzda geleneksel hale gelen ve her ay düzenli olarak sunulan "TED Müzik Sokağı Dinletisi"nin Ocak ayı konseri gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz piyano, keman, yan flüt ve gitar performanslarını sergileyip, gelen konuklarımıza ve arkadaşlarına güzel bir müzik şöleni yaşattılar.

Kimyasal ve Fiziksel Değişimler

6. sınıf öğrencilerimiz bu hafta ‘Kimyasal- Fiziksel Değişimler’ konusunu üç farklı deneyle gerçekleştirdiler. Deneyleri yaparken gözlemledikleri  renk değişimi, enerji -gaz çıkışı, çökelti oluşumu olaylarını heyecanla gözlemlediler. Deney sonuçları ve maddenin yapısındaki değişimler hakkında çıkarımlarda bulunurken kimyasal  tepkimelerde maddenin kimliğindeki değişimi yorumladılar.

Öğrencimizden Yüzmede Büyük Başarı

MEB Okullar Arası Yüzme Yarışmaları’nda öğrencimiz SERA SIR,

·         100 m Kelebek 1.13.75 ile Bronz madalya,

·         50 m kelebek 32.75 ile Gümüş madalya,

·         200 m Karışık 2.46.85 ile Bronz madalya kazandı.

Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Welcome to School Bazaar

İngilizce dersini sadece sınıfta ve sıralarda öğrenilen bir ders olmaktan çıkarıp günlük hayatımızın bir parçası haline getirmek için okul 3. sınıf öğretmen ve öğrencilerimiz İngilizce pazar etkinliği düzenlediler. Etkinlikten elde edilen gelir sosyal sorumluluk projesine aktarıldı.