Gezici Kitabevi Pafin, Okulumuzdaydı
05 Mayıs 2014 Tarihinde Eklendi.

Gezici Kitabevi Pafin, Okulumuzdaydı

“Her çocuk okumalıdır” şiarıyla yola çıkan Türkiye’nin ilk gezici kitabevi  Deniz Papağanı Pafin, 10.yılında Ege turu kapsamında okulumuzu da ziyaret etti.

Çocuk kitaplarını bilen ve yaş grubuna göre öğrencilerimize rehberlik eden uzman kadrosuyla Pafin Kitabevi, okul bahçemize park ettiği sevimli, rengarenk, bir kitap dolusu otobüsüyle iki gün boyunca kitapsever çocuklarımızın ilgi odağı haline geldi.

Öğrencilerimiz günlük plan çerçevesinde yaptıkları sınıf ziyaretleriyle, ilgilerini çeken kitapları seçip, iyi kitapla buluşmanın keyfine vardı.

İllerarası Karate Turnuvası'ndaki Başarılarımız

24-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında İzmir, Afyon, Aydın, Balıkesir, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak, Yozgat ili ve ilçelerinden gelen karate takımlarının katılımıyla, İzmir’de düzenlenen, İllerarası Karate Turnuvası’nda okulumuz öğrencilerinden;

• Orhan Alp KUZULU              50 kiloda birinci,
  • Taner William ACAR            50 kiloda ikinci,
  •  Kayra SEZGİN                     +50 kiloda ikinci olmuştur.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Öğrencilerimiz Teniste Muğla 4'üncüsü

Küçük Kızlar Tenis İl Birinciliği müsabakalarında okulumuz adına katılan öğrencilerimiz Ege Şahbaz, Zeynep İldem, Ela Özgürol, Mina Kayra Aydemir’den oluşan takımımız Muğla 4’üncüsü olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Akademik Kadromuz Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Alt yapısı güçlü, genç, dinamik öğretmen kadromuz, 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim yılı seminer çalışmalarına başladı. Öğretmenlerimiz çalışmalarını yaratıcı düşünme, oryantasyon eğitimleri, planlama ve koordinasyon odaklı atölyelerle gerçekleştiriyor.

Okul Öncesi Dönemde Anne Baba Tutumları ve Veli Olmak

Anaokulu Koordinatörümüz Sibel Özkul ve Rehber Öğretmenimiz Sibel Peşte tarafından anaokulu velilerimize ' Okul Öncesi Dönemde Anne Baba Tutumları ve Veli Olmak' konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Okul öncesi dönemde anne babaların çocuklarıyla ilişkisel tutumlarının konuşulduğu veli seminerimiz velilerimizin etkin katılımıyla da zenginleşti.