Küçük Aşçılardan Leziz Kurabiyeler
29 Aralık 2016 Tarihinde Eklendi.

Küçük Aşçılardan Leziz Kurabiyeler

Mutfak atölyesinde kurabiye yapıyoruz. İngilizce öğretmenlerimizin eşliğinde yaptığımız bu etkinlikte küçük eller var gücüyle çalışıyor.

Hayalimdeki Ev

3. sınıf öğrencilerimiz Hayat Bilgisi dersi kapsamında atık malzemeler kullanarak hayal ettikleri evi tasarladılar.

Rengarenk Ponponlar Yaptık

Anasınıfı miniklerimiz anneleriyle birlikte rengarenk ponponlar yaptı.

Öğrencilerimiz Milli Takım’da!

Balıkesir’in Burhaniye İlçesinde düzenlenen ve 59 ilden toplam 2500 sporcunun yer aldığı Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası’na Bodrum adına katılan öğrencilerimiz muhteşem bir başarı göstererek  evlerine gurur veren haberlerle döndüler.

Seyirci katılım rekoru kırılan Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda, öğrencilerimiz Kayra SEZGİN +47 Kiloda 1.’lik, Orhan Alp KUZULU 52 Kiloda 3.’lük ve Koray KAMİLOĞLU 45 Kiloda 4.’lük madalyası kazandılar.

Ayrıca, Kayra SEZGİN ve Orhan Alp KUZULU Milli Takım’a seçilerek göğsümüzü kabarttılar.

Öğrencilerimizin yaşattıkları bu gurur için değerli ailelerine, onlardan desteklerini esirgemeyen öğretmenlerine, yetişmelerinde ve bu dereceleri almalarında büyük emeği geçen antrenörleri Fatih UZUNLULU’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öğrencilerimizden İspanyolca Bilgi Yarışması

Lise hazırlık, 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz arasında İspanyolca bilgi yarışması düzenlendi. İkinci Yabancı Diller Zümresi tarafından hazırlanan yarışma konferans salonumuzda yapıldı. İspanya ve İspanyol kültürü hakkında soruların sorulduğu yarışmada ayrıca piyano ve dans gösterileri yer aldı. Kazanan öğrencilerimize sertifikaları ve ödülleri öğretmenlerimiz tarafından verildi.