Küçük Aşçılardan Leziz Kurabiyeler
29 Aralık 2016 Tarihinde Eklendi.

Küçük Aşçılardan Leziz Kurabiyeler

Mutfak atölyesinde kurabiye yapıyoruz. İngilizce öğretmenlerimizin eşliğinde yaptığımız bu etkinlikte küçük eller var gücüyle çalışıyor.

Yabancı Dil Eğitiminde Fark Yaratıyoruz

Yabancı Diller Bölümü olarak, hizmet içi eğitimlerimiz, uluslararası öğretmenlerimizin oryantasyonu ve atölye çalışmalarımız ile yeni eğitim öğretim yılına hazırız. 21. yüzyıl becerileriyle donatılmış dil programlarımızla yeni başlangıçlara imza atmak için çok heyecanlıyız...

Öğretmenler Günü coşku içinde kutlandı.

TED Bodrum Koleji Bodrum'daki diğer öğretmenleri bu özel gün vesilesi ile ziyaret etti, günlerini kutladı. Ardından okulda öğretmenlerimizin ve tüm personelin katılımı ile Öğretmenler Günü için büyük bir kutlama yapıldı. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutluyoruz.

Anasınıfı Öğrencilerimiz Günaydın Çemberiyle Güne Merhaba Diyor

Anasınıfı öğrencilerimiz haftaya, hep birlikte oluşturdukları sabah çemberiyle başladılar. Hem güne, hem birbirlerine 'günaydın' dediler.

Resim Sergimizi Ziyaret Edebilirsiniz !

TED Bodrum Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan "Atatürk" temalı resim sergimiz, 7 - 21  Kasım günleri arasında Midtown' da sergilenektir.