Küçük Aşçılardan Leziz Kurabiyeler
29 Aralık 2016 Tarihinde Eklendi.

Küçük Aşçılardan Leziz Kurabiyeler

Mutfak atölyesinde kurabiye yapıyoruz. İngilizce öğretmenlerimizin eşliğinde yaptığımız bu etkinlikte küçük eller var gücüyle çalışıyor.

İllerarası Karate Turnuvası'ndaki Başarılarımız

24-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında İzmir, Afyon, Aydın, Balıkesir, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak, Yozgat ili ve ilçelerinden gelen karate takımlarının katılımıyla, İzmir’de düzenlenen, İllerarası Karate Turnuvası’nda okulumuz öğrencilerinden;

• Orhan Alp KUZULU              50 kiloda birinci,
  • Taner William ACAR            50 kiloda ikinci,
  •  Kayra SEZGİN                     +50 kiloda ikinci olmuştur.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Atasözleri ve Deyimler Bulmacası

6. sınıf öğrencilerimiz, Türkçemizin soyut ve en zor öğrenilen konularından olan, kültürel dil hazinelerimiz “Deyimler ve Atasözleri” konusunu oldukça zeki ve eğlenceli bir yarışmayla keşfettiler. Altı gruba ayrılan öğrencilerimiz QR kodlarında gizlenen deyim ve atasözlerini bulduktan sonra kendilerine verilen şarkı besteleme, şiir, fabl, masal, öykü yazma, karikatür çizme görevlerini yerine getirdiler. Bu yarışmada öğrencilerimiz hem içlerindeki yetenekleri ortaya çıkarma hem de deyim/atasözü konusundaki bilgilerini, araştırarak ve eğlenerek arttırma fırsatı buldular. Dil zenginliğimizin günlük hayatta kullanımını teşvik eden bu etkinlik sonunda öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları arkadaşlarıyla paylaştılar.

En İyi 32 Satranç Turnuvasında Gelenek Bozulmadı

3. sınıf öğrencimiz Umut Arda Barut, Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen 'En İyi 32 Satranç Turnuvası'nda tüm katılımcılar arasında 5.,10 yaş altı sporcular arasında 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Küçük Arkeologlar İş Başında

Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinliklerimizde 3. ve 4. sınıflarımız "İkiz Gezginler İstanbul’dan Bodrum’a" kitabının yazarı, arkeolog Betül Avunç'la bir araya geldiler.

Yaşadığımız şehri kitap kahramanları olan ikizlerin maceralarıyla tanıyan öğrencilerimiz, yazarımızla soru cevap şeklinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Yüzyılların tarihi dokusunu kitabından yola çıkarak aktaran yazarımızla öğrencilerimiz sayfaları çevirmeden farklı bir dünyayı seyre daldılar. Her soruya samimiyetle cevap veren konuğumuz kitabının yanı sıra kitap okumanın önemini kıymetli örneklerle vurguladı.

Yazarın kitaplarını imzalamasıyla son bulan etkinliğimiz öğrencilerimizde unutulmaz bir tat bıraktı.