Küçük Ressamlarımızdan Renkli Sergiler
13 Şubat 2018 Tarihinde Eklendi.

Küçük Ressamlarımızdan Renkli Sergiler

2. sınıf öğrencilerimiz Selin Ayanoğlu ve Zeynep Çakır ilk kişisel resim sergilerini okulumuzda açtı. Öğrencilerimiz kendi çocuksu bakış açılarıyla renkli dünyalarını yansıtan birbirinden güzel çalışmalarını arkadaşlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, çıkmış oldukları sanat yolculuğunda başarılar diliyoruz.

TED Bodrum Koleji Sportif Başarıları
Okul Öncesi Dönemde Anne Baba Tutumları ve Veli Olmak

Anaokulu Koordinatörümüz Sibel Özkul ve Rehber Öğretmenimiz Sibel Peşte tarafından anaokulu velilerimize ' Okul Öncesi Dönemde Anne Baba Tutumları ve Veli Olmak' konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Okul öncesi dönemde anne babaların çocuklarıyla ilişkisel tutumlarının konuşulduğu veli seminerimiz velilerimizin etkin katılımıyla da zenginleşti.

Usta Sanatçı Kayahan Şarkılarıyla Okulumuzda Anıldı

Okulumuzun ölümsüzleşmiş müzik insanlarının yeniden hatırlanması, anılması ve geleceğe taşınması için gelenekselleştirdiği etkinliklerinden biri olan “Ustalara Saygı Konseri” bu yıl büyük usta "Kayahan" anısına gerçekleştirildi. Bodrumluların yoğun ilgi gösterdiği gecede büyük usta Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız söyledi. Katılımıyla bizleri onurlandıran, Kayahan’ın eşi Sanatçı İpek Açar da gecede sahne alarak Kayahan’ın dillerden düşmeyen şarkısı Mavilim’i öğrencimizle birlikte seslendirdi.

Galeri için; https://bit.ly/2GyO3eH

İlkokul Velilerimizle Buluştuk

2.3.4. sınıf velilerimizin 2017-2018 akademik yılı programı ve eğitim süreci hakkında bilgilendirildiği toplantılarımız konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Ardından veli ve öğretmenlerimiz sınıflarında bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.