Lise ve Ortaokul Veli Toplantılarımız Gerçekleştirildi
07 2017 Tarihinde Eklendi.

Lise ve Ortaokul Veli Toplantılarımız Gerçekleştirildi

Ortaokul ve Lise velilerimizin 2017-2018 akademik yılı programı ve eğitim süreci hakkında bilgilendirildiği toplantılarımız konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Minik Aşçılar Mutfakta

Okulumuzun en küçük bireyleri olan anasınıfı öğrencileri Mavi ve Sarı sınıflarımız, velileri ve öğretmenleri rehberliğinde, okulumuz Mutfak Atölyesi’nde bir araya gelerek meyve salatası ve pasta yapmayı öğrendiler.

Etkinlikte kış meyvelerinin hangileri olduğunu, hangi vitaminleri ihtiva ettiğini, ne kadar sıklıkla tüketmeleri gerektiğini öğrenen minikler, keyifli ve öğretici bir saat geçirdiler.

Etkinlik sonunda yaptıkları meyve salatalarını ve pastalarını neşeyle yiyen minikler, okulda aileleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

OKUL ÖNCESİ VE BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE ORYANTASYON ÇALIŞMASI YAPILDI

TED Bodrum Koleji okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılına coşkuyla başladı.

TED Bodrum Koleji olarak, okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerimizin okula adaptasyonunu kolaylaştırmak için 2014-2015 eğitim öğretim yılına keyifli bir oryantasyon programıyla başladık. Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerimiz, oryantasyon çalışmaları kapsamında, okul müdürlüğümüz, rehber öğretmenlerimiz, sınıf ve branş öğretmenlerimiz ile bir araya geldiler.

Öğrencilerimiz oryantasyon programı kapsamında, gerek sınıf içindeki faaliyetlerle gerek okulumuzun bahçesinde yapılan birbirinden güzel ve eğlenceli etkinliklerle hoşça vakit geçirdiler.

Öğrencilerimiz oryantasyon programı eşliğinde birbirleriyle kaynaşıp yeni okullarında ilk günlerini geçirirken, 2014-2015 eğitim öğretim yılına güzel bir başlangıç yapmış olduk.

Yüzmede Fark Yaratıyoruz

Muğla’da 2- 3 Nisan tarihlerinde düzenlenen Yıldızlar ve Minikler Yüzme yarışlarında Yıldız Erkek Yüzme, Minik Kız Yüzme ve Minik Erkek Yüzme Takımlarımız Muğla 1.’si olarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

BTEC Mutfak Sanatları Dersimizin Konuğu James Hanna

Uygulamalı öğrenim alanında dünyanın en başarılı programlarından biri olan ve Türkiye'de yalnızca TED okullarında uygulanan BTEC derslerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Home Cooking Skills Level 1 dersini denetlemek için İngiltere'den okulumuza gelen James Hanna öğrencilerimizle bir atölye çalışması gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz öğrendikleri becerileri konuğumuza sunarken James Hanna da mutfak sanatları ile ilgili olarak püf noktaları öğrencilerimizle paylaştı.