Lise ve Ortaokul Veli Toplantılarımız Gerçekleştirildi
07 2017 Tarihinde Eklendi.

Lise ve Ortaokul Veli Toplantılarımız Gerçekleştirildi

Ortaokul ve Lise velilerimizin 2017-2018 akademik yılı programı ve eğitim süreci hakkında bilgilendirildiği toplantılarımız konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

TED Bodrum Koleji’nde Kış Okulları Kayıtları Başladı

Öğrencilerimizin zihinsel, duygusal, sosyal ve bedensel gelişimlerini desteklemek, yeteneklerini keşfetmek amacıyla oluşturduğumuz zengin içerikli ‘Kış Okullarımız’ın tanıtımları bugün gerçekleştirildi.  Öğrencilerimizin kendi yaşlarına uygun gruplarda ve seviyelerde, deneyimli antrenörler gözetiminde, Cumartesi ve Pazar günleri katılabilecekleri branşlar yüzme, basketbol, golf, voleybol, tenis, bateri, sörf ve gastronomi olarak belirlendi. Kış okullarında öğrencilerimiz yeteneklerini keşfetmenin, geliştirmelerinin yanı sıra keyifli, eğlenceli ve dolu dolu zaman geçirme fırsatı da bulacaklar.

TED Bodrum Koleji Kış Okulu hakkında daha detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için, Kurumsal İletişim Birimi çalışanımız Nazdar YAŞAR ile 0 252 3017 28 28 - dahili hat 1505 numaralı telefonu arayarak ya da nazdar.yasar@tedbodrum.k12.tr e-mail adresine mail atarak iletişime geçebilirsiniz.

Cama Yansıyan Dünyalar

4. sınıf öğrencilerimiz Lemannur Güneri ve Lara Özcan vitray çalışmalarından oluşan sergilerini arkadaşları ve aileleriyle birlikte açmanın heyecanını yaşadı. Birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı sergide kendi renkli dünyalarını yansıtan öğrencilerimizi tebrik ediyor, sanat yolculuklarında başarılarının devamını diliyoruz.

Turuncu Tırtıllar Sepet Süsledi

Anaokulu sınıflarımızdan Turuncu Tırtıl minikleri öğrencimiz Arda Lia'nın annesi Filiz Hanımla sepet süsledi. Velimize bu keyifli dakikalar için teşekkür ediyoruz.

Harflerin Dansı Kitabının Yazarı Yasemin Şahin Öğrencilerimizle Buluştu

Harflerin Dansı kitabının yazarı Yasemin Şahin ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi. Kitabından bölümler okuyarak başladığı etkinlikte öğrencilerimize harfleri karikatürize ederek çizmenin ne kadar keyifli olduğunu gösterdi. Öğrencilerimiz harfleri birer karikatüre çevirirken hem eğlendi hem öğrendi.