Milli Yelkencimiz Avrupa Şampiyonu!
28 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi.

Milli Yelkencimiz Avrupa Şampiyonu!

Milli Sporcumuz Yiğit Yalçın ÇITAK, İspanya'da düzenlenen Avrupa Yelken Şampiyonası'nda, 4.7 Lazer sınıfında Avrupa Şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TED Bodrum Koleji Eğitim Kadrosu 2015-2016 Akademik Yılına Hazırlanıyor

2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrenciler için son ders zilinin çalmasının ardından başlayan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Okul Yönetimi ve öğretmenlerimiz tarafından yıl sonu değerlendirmelerinin yapıldığı, gelecek yıla yönelik yenilikçi planlamaların gerçekleştirildiği seminer dönemi oldukça verimli geçiyor.

Soy Ağacı Meyve Veren Bir Ağaçtır

Keşif Duvarında bu hafta "Soy Ağacı Nedir" diye sorduk. Soy ağacı meyve veren bir ağaçtır, ördektir, sulanması gereken bir ağaçtır, sevgidir cevapları gibi daha bir sürü güzel cevaplar aldık. Henüz kelime anlamını bilmeseler de hepsi doğru cevaplar verdiler evet soy ağacı sevgiyle ilişki kurduğumuz, iyi niyetle beslememiz gereken ve meyve veren bir ağaç değil de nedir?

TED Müzik Sokağı Ocak Ayı Dinletisi Büyük Beğeni Topladı

Öğrencilerimiz, TED Müzik Sokağı Ocak ayı dinletisinde piyano, flüt ve gitar performanslarını sergiledi. Gelen konuklarımıza ve arkadaşlarına güzel bir müzik şöleni yaşatan öğrencilerimiz dinleyicilerden tam not aldı.

Öğrencimiz İkinci Bireysel Resim Sergisini Açtı

9B sınıfı öğrencimiz Sezin UYSAL II. Bireysel Resim Sergisi'ni açtı. Bu yıl çalışmalarında ağırlıklı olarak karakalem desenleri çalışan Sezin, çizgi doku çalışmalarından da bir kaç örnek sergiledi. Karakalem çalışmalarında portre konusunu seçen öğrencimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.