Milli Yelkencimiz Avrupa Şampiyonu!
28 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi.

Milli Yelkencimiz Avrupa Şampiyonu!

Milli Sporcumuz Yiğit Yalçın ÇITAK, İspanya'da düzenlenen Avrupa Yelken Şampiyonası'nda, 4.7 Lazer sınıfında Avrupa Şampiyonu oldu. Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dr. Yavuz Dizdar GDO’lu Ürünler Konusunda Uyarılarda Bulundu

Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Dizdar öğrenci ve velilerimizle ‘Yerel ve Sağlıklı Beslenme’ konulu seminerde buluştu. Uzun raf ömrü olan gıdaların hayatımıza girmesiyle beslenmede geleneksellikten çıkıldığına dikkat çeken Dizdar, genetiği değiştirilmiş ve aşırı ilaçlanmış gıdalar hakkında uyarılarda bulundu. Soru cevap şeklinde son bulan etkinliğimizin ardından Okul Koordinatörümüz Fırat Asyalı Dr. Yavuz Dizdar’a katılımlarından dolayı ve paylaştığı önemli bilgiler için teşekkür ederek öğrencilerimizin kendi elleriyle yapmış olduğu mandalina reçeli, zeytinyağı ve satsuma kolonyası hediye etti.

“Güzellik Tacı” Minik Öğrencilerimizle Buluştu

Minik Popi ve en yakın arkadaşı Kırkayak Turti ormanda oynamaya dalmışlardır. Birden, çalıların arasında parıldayan bir şey görürler. Bu, bir prenses tacıdır. Şaşkınlık içinde tacı incelerlerken Turti'nin aklına bir fikir gelir: Güzellik yarışması düzenlemek. Böylece taç sahipsiz kalmayacaktır.

Kimler katılmaz ki yarışmaya...Kurbağadan file, ördekten dinozora herkes gelir.

Peki ama en güzel kimdir?

Çocuk kitapları yazarı Salim Keskingöz, “Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimizle buluştu.

Çözüm üretme yöntemlerinin, neşeli karakterlerle anlatıldığı eğlenceli bir öykü olan “Kılkuyruk Popi- Güzellik Tacı” kitabı üzerine sohbet eden yazarımız söyleşisi sonunda öğrencilerimiz için kitaplarını imzaladı.

Öğrencilerimizden Sosyal Sorumluluk Kuruluşlarına Destek

Öğrencilerimiz, sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışmalar yapmaya devam ediyor.

4. sınıf öğrencilerimizin 23 Nisan günü okulumuz şenliğinde yaptıkları satışların gelirleri TURMEPA, AKUT, SAĞLIK VAKFI ve BODRUM HAYVAN HAKLARI DERNEĞİ’ne teslim edildi.

Projenin ilk adımında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden öğrencilerimiz, ziyaretleri sırasında bu kuruluşlara destek olma, katılma ve kuruluşları tanıtma kararı almışlardı.

TED Bodrum Koleji Hafta Sonu Spor Okulları Başlıyor

Öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu, özgüven sahibi bireyler olarak yetişmesi için en etkin yolun onlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak olduğuna inan okulumuzun Yüzme, Basketbol, Voleybol, Cimnastik, Golf, Tenis ve Bale olmak üzere yedi farklı spor branşını kapsayan "TED Bodrum Koleji Hafta Sonu Spor Okulu” 3 Ekim Cumartesi günü faaliyete geçiyor.

Cumartesi ve Pazar günleri alanında profesyonel antrenörler nezaretinde 60 dakikalık temel teknik, taktik ve öğrencilerimizin motorik özelliklerini geliştirici alt yapı verilecek olan eğitimlerde öğrencilerimiz güvenli, eğitici ve eğlenceli dakikalar geçirirken aynı zamanda ilgi duydukları spor dalında ilerleme şansı bulacaklar.

Ayrıntılı bilgi için;

Nazdar YAŞAR