Tarihinde Eklendi.

Anasınıflarımız Kodlama Eğitiminde

Anasınıflarımız kodlama eğitimlerinin bir basamağı olan kod yazma ve kod okuma derslerini okulumuz Apple sınıfında eğlenerek öğreniyor.

Öğrencilerimiz Uluslararası Science Cup Polaris 2017'de

Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen  Uluslararası bilim yarışması “Science Cup Polaris 2017” de öğrencilerimz ilkokul ve lise  seviyesinde Türkiye 2.si, ortaokul seviyesinde Türkiye 3.sü  olmuştur.

Bu yarışmaya okulumuzdan ilköğretim, ortaokul ve lise öğrencilerimiz katılmıştır. Öğrencilerimiz  her ay verilen görevlerini yaratıcı düşünceleri ve özverili çalışmalarıyla başarıyla tamamlamışlardır. Bu görevlerde öğrencilerimiz öncelikle bilimsel süreç basamaklarını takip ederek verilen konuyla ilgili bilimsel kavramlarla/teorilerle ilgili araştırma yapmışlardır. Araştırma sürecini tamamlayan öğrencilerimiz görevlerini en iyi şekilde tamamlayabilmek için yaratıcı tasarımlar geliştirmişlerdir. Düzenli çalışmalarıyla tasarımlarını gerçek projeler haline getirerek, görevlerini tamamlamışlardır. Tüm çalışma aşamalarını gösteren aylık raporlarını hakemler ile paylamışlardır. Öğrencilerimizin tasarım yapma, yaratıcı düşünme ve üretkenlik becerilerinin geliştiği, bilimsel bilgilerini problem çözme becerilerini geliştirmede başarıyla kullandıkları görülmüştür.

İlkokul öğrencilerimiz  aylık görevlerini 87,75 ortalama ile tamamlayarak Türkiye 2.si olmuşlardır.

Ortaokul öğrencilerimiz  aylık görevlerini 97,75 ortalama ile tamamlayarak Türkiye 3.si olmuşlardır.

Lise öğrencilerimiz  aylık görevlerini 87,75 ortalama ile tamamlayarak Türkiye 2.si olmuşlardır.

İlkokul  RIGEL Takımı öğrencileri: TAKIM 2 gruptan oluşmaktadır.

Kulüp Öğrencileri: Kerem YÜKSEL - Eylül ÖZDOĞAN - Defne TOSUNOĞLU - Rüzgar Ege KIRLI - Denizhan GÜNEŞ - Pamir ÖZKAN - Kumru CİNDORUK - Dilara OCAK - Ata SÜNBÜL - Can ATACAN

Okul sonrası gönüllü olarak çalışmalara destek olan öğrenciler: Ayşe Zeynep AYANOĞLU - Semiha Yaşam YENİLMEZ - Batuhan BABAYİĞİT - Timur SABUNCUOĞLU - Kuzey EGE - Emre ACAR

Danışman öğretmen: Yasemin Demir

Ocak ayı: 88

Şubat: 85

Mart: 85

Nisan: 93

Ortaokul SPACE Takımı öğrencileri: Emre Çavdar .Deniz Süzen, Selen Şengül, Ata Deniz

Tayman ,Zeynep Şen

Danışman öğretmen: Pelin Kılıç

Ocak  :100

Şubat :100

Mart : 98

Nisan :93

Lise IMPOSSIBLE  Takımı Sude Su Ülker, Tanla Çakir, Mürvet Kalın, Mustafa Tuna Gümüşel, Efe Akarsu, Ata Emre Bayır, Deniz Sinop

Danışman öğretmen: Ahmet Eren

Alınan puanlar:

Ocak 96
Şubat 97
Mart 75
Nisan 82

Yarışma linki: http://www.sciencecup.eu/

Golfte Altın Madalya Gururu

Türkiye Golf Federasyonu Yerel Yıldızlar Ligi 2015, Minik Erkekler Kategori A birincisi 3 C sınıfı öğrencilerimizden Hasan Ender Sinop,  Minikler Katagori A Bayanlar Akademi Saha 1 birincisi ise 4 A sınıfı öğrencilerimizden Duru Narin olmuştur.

Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

100 Mutlu Gün

Bugün okulumuzun 100. Günü, 100 mutlu gün 100 mutlu sebebimiz var okulumuzu sevmek için. Her güne bir güzel anı bir güzel duygu biriktirmişsek eğer, çocuk olmak adına 100 güzel sebep düşündürebilmişsek ne mutlu bize