Öğrencilerimiz Deprem Konusunda Bilgilendirildi
13 Eylül 2017 Tarihinde Eklendi.

Öğrencilerimiz Deprem Konusunda Bilgilendirildi

Son günlerde artçı depremlerin sık yaşandığı ilçemizde; depreme sırasında alınacak önlemler ve binalarda deprem güvenliği konularında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Küçük Yaşta Geri Dönüşüm!

Okulumuz anasınıflarından Turuncu Sınıf öğrencileri ebeveynleriyle birlikte yaptıkları çalışmada hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını kullanarak geri dönüştürülebilen atık maddelerden oyuncak tasarladılar.

Minik öğrencilerimize geri dönüşüm bilincinin kazandırılmasının amaçlandığı etkinlik; sınıf öğretmenleri Pelin Öztürk ve Kezban Asar rehberliğinde geri dönüşebilen atık maddeleri, üretildikleri malzemeye göre ayrıştırılmasıyla başladı.

Ayrıştırılan malzemelerden istediklerini seçen minikler aileleriyle birlikte birbirinden ilginç ürünler tasarladı. Ebeveynleriyle okulda vakit geçirmenin keyfine varan minikler, etkinlik sonunda tasarladığı ürünleri büyük bir heyecanla arkadaşlarına tanıttı.

Anasınıflarımız Ebeveynleriyle Buluştu

Anasınıflarımız Deniz Canlıları Grup etkinliğinde velileriyle buluştu. İngilizce öğretmenleri rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz, İngilizce olarak verilen direktiflere uyarak kendi akvaryumlarını yaptı.

Yunus’un Çılgın Resimleri ve Seramikleri

4. sınıf öğrencimiz Yunus Erken “Yunus’un Çılgın Resimleri ve Seramikleri” adını verdiği üçüncü kişisel sergisini okulumuz giriş katında açtı. Öğrendiği yeni yöntemler ile yeteneğini geliştiren öğrencimizin resim ve seramik çalışmalarından oluşan sergisi arkadaşları tarafından büyük ilgi gördü. Geleceğin yeteneklileri arasında yer bulacağına inandığımız öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yüksek Sadakat Öğrencilerimizle TED Meşale Festivalinde Buluştu

Öğrencilerimiz ‘Meşale Festivali’ ismini verdikleri festivalde sevilen grup Yüksek Sadakat’le yaza merhaba dedi. Yıl boyunca çalışan, sınavlara giren öğrencilerimiz festivalde doyasıya eğlenerek yılın yorgunluğunu attı.

Tüm aşamaları Öğrenci Meclisimi TEDSES tarafından organize edilen ve Okul Aile Birliğimiz tarafından desteklenen Meşale Festivalinde gün boyu eğlenceli yarışmalar düzenlendi, yiyecek - içecek, hediyelik eşya stantları açıldı. Öğrencilerimiz ayrıca Batesmotelpro’nun kurucularından oyuncu, reklam yazarı, youtuber Tansu Tunçel ile buluştu.

Yoğun ilgi gösterilen festivalde ayrıca Türk rock müziğinin tanınan gruplarından Yüksek Sadakat, öğrencilerimizle ve Bodrumlu gençlerle buluştu. Okul Orkestrasımızı ön grup olarak sahne aldığı konserde bir de sürpriz yaşandı. Yüksek Sadakat son albümündeki en sevilen parçaların yanı sıra yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarından birkaçını ünlü müzisyen Birsen Tezer’le seslendirdi.