Öğrencilerimiz Deprem Konusunda Bilgilendirildi
13 2017 Tarihinde Eklendi.

Öğrencilerimiz Deprem Konusunda Bilgilendirildi

Son günlerde artçı depremlerin sık yaşandığı ilçemizde; depreme sırasında alınacak önlemler ve binalarda deprem güvenliği konularında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

21. Yüzyılda Öğrenci Olmak

Okulumuz PDR Zümre Başkanımız Fadime Yaslan 8. sınıf ve lise öğrencilerimizin katıldığı "21. Yüzyılda Öğrenci Olmak" adlı seminer düzenledi.

Uzmanlarımız seminerde öğrencilerimizin yaş çağlarına ait 21.Yüzyıl´da hangi meslekleri seçebileceklerini, bu meslekleri yapacak bireylerin sahip olması gereken özelliklerin neler olduğunu örnekler vererek anlattı. Uzmanlarımız seminer sonunda öğrencilerimizin akıllarına takılan sorularına da yanıt verdi.

Mini Mini İkiler Organlarımızı Tanıyor

Okulumuzun ilkokul 2. Sınıf öğrencileri kampüsümüzün üç boyutlu sınıfında gerçekleştirilen etkinlikle "Vücudumuzdaki Organlar ve Görevleri" konusunu Özel Bodrum Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Yusuf Babayiğit’ten öğrendiler.

İç organların yer aldığı maket üzerinde organları tanıyan öğrenciler, uzmanından iç organlarımızın ve duyu organlarımızın adını, görevlerini, vücudumuzun neresinde bulunduğu ile ilgili bilgi edindiler.

Bu etkinlikte bize destek olan velimiz Sayın Doktor Yusuf Babayiğit’e katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

I. Dönem Veli Toplantılarımız Gerçekleşti

I. Dönem Veli Toplantılarımız  14 - 15 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşti.

TED Bodrum Koleji olarak öğrencilerimizin eğitiminde okul ve veli dayanışması ile başarının elde edileceğine inanıyoruz ve velilerimiz ile aynı hedefe ilerlemekten mutluluk duyuyoruz.

Okul Öncesi Öğrencilerimiz OASİS AVM’de Sergi Açtı

Okul öncesi öğrencilerimizin eserlerinden oluşan resim sergisi Oasis Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sene boyunca öğretmenleri eşliğinde yaratıcılıklarını konuşturan minik öğrencilerin sanat eserleri görücüye çıktı.

Sanatseverler, Oasis Alışveriş Merkezi’nde yer alan sergiyi 12 Temmuz'a kadar gezebilecek.