Tarihinde Eklendi.

Bireysel Farklılıklar Engel Değil

Her öğrencinin bireysel farklılıklarını gözeterek zihinsel, duygusal, fiziksel ve sosyal açılardan bir bütün olarak gelişmesini; ulusal ve evrensel insan kimliği taşıyan, empati kuran, farklılıkları kucaklayan birer birey olarak yetişmesini sağlama hedefiyle çalışan okulumuzda öğrencilerimiz “Yahşi Zihinsel Engelliler Okulu” öğrencileri ile bir araya geldiler.

Buluşma öncesinde öğrencilerimiz PDR uzmanlarımız tarafından, farklı gelişen çocuklara dair bilgilendirilerek onlara nasıl yaklaşmaları gerektiği hakkında bilgi sahibi oldular. Sonra hep birlikte resim yaptılar, pasta yediler ve coşkuyla dans ettiler.

Ressam Mustafa Delioğlu ile Atölye

Çalışmalarında Doğu ve Batı sanatını kendi özgün tarzı içinde birleştiren ünlü ressam Mustafa Delioğlu öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimiz illüstrasyon dalında da ödüller almış olan başarılı ressamı büyük bir ilgiyle dinlediler. Mustafa Delioğlu’nun sohbet arasında yaptığı resimlerle etkinlik daha keyifli bir hal aldı.

Mustafa Delioğlu’na paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimiz Güneş Enerjisiyle Çalışan Fırın Üretti

İngilizce merkezli disiplinler arası ve uygulamaya yönelik yaklaşımı içeren derslerimiz devam ediyor. 8. Sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri derslerinde enerji konusunu İngilizce konuşarak ele aldılar ve güneş enerjisiyle çalışan fırınlar ürettiler. Fırınların yapılış sürecini ve kullanım amaçlarını İngilizce olarak arkadaşlarına sundular.

Anaokulu Öğrencilerimiz Bodrum Golf&Tenis Kulübü'nde