Eylül Tarihinde Eklendi.

Öğrencilerimiz Mimarlık Kütüphanesinde

7. sınıf öğrencilerimiz Dünya Mimarlık Birliği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan’ın, 2015 yılında Bodrum’da yüzyıllık bir yapıyı restore ederek “Bodrum Mimarlık Kitaplığı”na dönüştürdüğü kütüphaneyi ziyaret ettiler.

Yetkin ve Mutlu Gençler Yetiştirmede Okul Aile İşbirliği

Teknoloji ile sınırların ortadan kalktığı, pek çok alanda çok hızlı ve sürekli değişimlerin yaşandığı günümüzde, okullar ve aileler ergenlik dönemindeki öğrencilerimizi hayata hazırlama çabası içindeler.

TED Bodrum Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik  (PDR) Bölümü uzmanımız Fadime Yaslan;  ergenlik dönemindeki gençlerimizi hayata hazırlarken  onların “Bedensel-Sosyal-Zihinsel-Duygusal” ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, başarılarını arttırmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini konuşmak üzere velilerimiz ile bir araya geldi.

Fadime Hanım; öğrencinin gelişim alanları arasındaki denge ve ahengi bozmadan her öğrenci için gerçekçi beklentilerden yola çıkarak; planlı ve programlı,  amaçlı ve hedef belirleyerek çalışıldığında başarının kaçınılmaz olduğunu velilerimize iletti.

Sayın Yaslan, öğrenmenin nasıl gerçekleştiği ve en kısa sürede kalıcı öğrenmenin nasıl sağlandığı konuları üzerinde de durduktan sonra; okul ve aile işbirliği ile gençlerimizi geleceğe daha yetkin ve mutlu bireyler olarak yetiştirmenin ortak hedeflerimiz olduğu mesajını ileterek seminerine son verdi.

Geleneksel Yıl Sonu Spor Şenliğimiz

Beden Eğitimi öğretmenlerimizin her sene geleneksel olarak düzenlediği ve her seviyeden öğrencimizin katılım gösterebildiği yıl sonu spor şenliklerinde öğrencilerimiz hem yarıştı, hem eğlendi.

Tam Eğitim Bursluluk Sınavı başvuruları başladı!

“Tam Eğitim Bursu” (TEB); başarılı ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle eğitimine devam edemeyen öğrencilerin öğrenim masraflarının üniversite eğitiminin sonuna kadar karşılanmasına yönelik olan Türk Eğitim Derneği burs uygulamalarından biridir. TED Bodrum Koleji olarak 2012 yılında da duyurduğumuz “Tam Eğitim Bursu” sınavı için geçen sene TED Bodrum Koleji’ne, Bodrum’dan tam 364 öğrenci başvurmuştur.

2013 yılı başvuruları başlamış olup, 03 Mart 2013 tarihine kadar sürecektir. Başvuru öncesinde “Tam Eğitim Bursu” 2013 yılına ait detaylı kılavuzu mutlaka incelemenizi rica ediyoruz.

Kılavuza ulaşmak için : Tam Eğitim Bursluluk Sınavı başvuruları kılavuzu

Başvuru linki: http://bursbasvuru.ted.org.tr/basvuru.aspx