Öğrencilerimiz Kanada'daki Eğitimlerini Tamamladı
09 Ekim 2017 Tarihinde Eklendi.

Öğrencilerimiz Kanada'daki Eğitimlerini Tamamladı

Türk Eğitim Derneği ile Kanada Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Öğrenci Değişim Programı kapsamında Kanada Akademik Ay Değişim Programı’na katılan öğrencilerimiz eğitimlerini başarıyla tamamlayarak okulumuza döndü. Öğrencilerimiz, dünyanın en iyi lise eğitimi veren üç ülkesinden biri olan Kanada’da bir ay boyunca farklı ülkelerden gelen yaşıtlarıyla birlikte lise eğitimi aldı. Yabancı dil gelişimi konusunda büyük bir fırsat olan değişim programına katılan öğrencilerimiz, Kanada’da okulları tarafından düzenlenen kültür geziler ve aktiviteler ile de Kanada’yı yakından tanıma fırsatı buldu.

Öğrencilerimiz Teniste Muğla 2.'si Oldu

Muğla’da 18 – 19 Mart tarihleri arasında düzenlenen Küçük Kızlar Kategorisi Tenis İl Birinciliği müsabakalarında Küçük Kız Tenis Takımımız Muğla 2.’si, Küçük Erkek Tenis Takımımız Muğla 5.’si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Velilerimiz ‘’Mesleklerinin Özellikleri’’ konusunda 6.sınıf öğrencilerimizle buluştu

6.sınıf öğrencilerimiz ,Sosyal Bilgiler dersinde  ‘’Ülkemizin Kaynakları’’ünitesinin ‘’Mesleklerin Özellikleri’’ konusunu birinci ağızdan öğrenme fırsatını buldular.Farklı mesleklere sahip velilerimiz, bize bu konuda yardımcı oldular.Belirlenen ders saatlerinde okulumuza gelip tecrübelerini bizimle paylaştılar.Öğrencilerimiz meslek seçimi için gereken nitelikler, mesleklerin avantajları ve de  dezavantajları, günümüz koşullarında bu mesleklerin uygulama alanları gibi konularda  bilgi sahibi oldular.

Bize zamanlarını ayırıp tecrübelerini paylaşan Mimar Başak Yalçınkaya, Mali Müşavir Banuhan Öğün, Müteahhit Erol Aktı, Tarih Profesörü Muzaffer Arıkan, Kimyager Naciye Bayır, Reklamcı Serdar Ünen, Diş Hekimi Banu Erdoğan Aras, Turizmci Filiz Temirkan, Almanca Öğretmeni Nur Yalçın Şentürk, Elektrik Mühendisi Oktay Akalın ‘a  tekrar teşekkür ediyoruz.

TED Bodrum Koleji'nde Lise Kabul Sınavı Heyecanı Yaşandı

2016-2017 Akdemin Yılı Lise Kabul Sınavımız 28 Mayıs Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz sınavdayken, veli adaylarımız da idarecilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından gerçekleştiren lise bilgilendirme toplantısına katıldılar ve akıllarındaki sorulara cevap bulma fırsatı yakaladılar. Okulumuza göstermiş oldukları ilgiden dolayı aday öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

“MUTFAĞIMIZDAN OKULUMUZA YİYECEKLER”

TED Bodrum Koleji Okul Aile Birliği tarafından organize edilen öğrencilerimize yönelik “MUTFAĞIMIZDAN OKULUMUZA YİYECEKLER” satış kampanyası 18 Kasım Salı günü okulumuzda gerçekleşti. Satış gününde elde edilecek olan gelir Okul Aile Birliği tarafından “Türk Eğitim Derneği 10.000 Genç Meşale Kampanyası” na bağışlanacaktır.

Kampanyayı organize eden Okul Aile Birliğimize, mutfaklarında emek vererek hazırladıkları ürünlerle katılan velilerimize ve hazırlanan ürünlerden alarak kampanyada katkısını eksik etmeyen öğrencilerimize teşekkür ederiz.