Öğrencilerimiz Satranç Turnuvasından Madalyalarla Döndü
09 Kasım 2017 Tarihinde Eklendi.

Öğrencilerimiz Satranç Turnuvasından Madalyalarla Döndü

Bodrum genelinde gerçekleştirilen 12. Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasına katılan öğrencilerimiz Efe Sami Uçar, Koray Kayra Deveci, Rüzgar Yazıcı, Can Demiral, Metehan Berber turnuvada okulumuzu başarıyla temsil etmişler; Efe Sami Uçar '2011-2010 Doğumlu Minikler' kategorisinde 3. , Metehan Berber Yıldızlar grubunda 3. olarak kupa almaya hak kazanmıştır. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sanat Kulüplerimiz Harikalar Yaratıyor

Sanat Kulüplerimiz bu hafta, bir yıl boyunca öğrenerek, keşfederek, hayal ederek hazırlamış oldukları çalışmaların yer aldığı sergilerini okulumuz fuaye alanında açtı. Vitray Çini Kulübü, Ahşap Tasarım Oyuncak Kulübü, Düşle Yap Kulübü ve Seramik Kulübü ’nün sergilerini sizler de okulumuz fuaye alanında gezebilirsiniz.

Yüzme Takımımız Marmaris’ten dereceyle döndü.

Okul Yüzme Takımımız;  Marmaris’ te gerçekleşen Okullar Arası Bölge Geneli Yüzme Yarışması’nda okulumuzu başarıyla temsil etti.

Sevgili öğrencilerimiz Sinan Can ÖZER, Okyanus AKDENİZ, Egemen ÇETİNKOL, Ali TANMAN, Sera SIR  ve İrem Birsu EROL’u, değerli ailelerini ve antrenörlerini kutluyor, daha nice başarılara ulaşmalarını diliyoruz.

E- Öğrenme Teknolojisi GLOBED Derslerimizde

Dijital kaynakları, yabancı dil derslerimize entegrasyonumuz sayesinde, dil öğrenimi daha kolay ve kalıcı hale gelmekte. Dünyada e-öğrenme hızla gelişirken, öğretmen ve öğrencilerimizin sınıf içi derslerinin yanı sıra, okul sonrası çalışmalarında da aktif olarak kullandıkları e-öğrenme platformu “GLOBED Çevrimiçi Eğitim Teknolojisi”, GLOBED Eğitim Danışmanı Naz Gürpınar tarafından velilerimize tanıtıldı.

TED Kitapsever Kulübü’nden Yılın Özeti

TED Kitapsever Kulübü ile Ocak 2014 itibariyle UniTED Cafe’de;

3 hafta bir buluşmuşuz,

Yaklaşık iki yılda toplam 23 kitap okumuşuz,

1950’leri her açıdan irdelemişiz,

Kağıdın tutuşma sıcaklığını,

Müjgan’ın kirpik demek olduğunu öğrenmişiz.

Dünyaya “kadın”ın gözünden bir de edebiyat aracılığıyla bakmışız;

Kendimize ait bir odanın hala olmadığını,

Hasretinden prangalar eskitilen kadının tuhaflıklarını öğrenmişiz.

Dünya klasiklerine unutulanları da eklemişiz,

Patafizik felsefe ile evreni tersine çevirebilme olasılığını hayal etmişiz,

Düzenli okumalar bizi o kadar disipline etmiş ki kulüp dışı okumalarımızın sayısını unutmuşuz.

Daha okuyacak ne çok kitap var deyip yaz tatilinde bile gayri resmi buluşmalara devam etmişiz.