Öğrencimiz Kayra SEZGİN Dünya Şampiyonu
13 Kasım 2015 Tarihinde Eklendi.

Öğrencimiz Kayra SEZGİN Dünya Şampiyonu

Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerinden Ümit Milli Karete Sporcusu Kayra SEZGİN; Endonezya’da yapılan 9. Dünya Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek dünya şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

GEMS Yıldızlı Geceler

1. sınıf öğrencilerimiz, karışmış olan maddelerin birbirinden nasıl, hangi yöntemlerle ayrılabileceğini deney ve gözlemleme yoluyla keşfederek öğrendiler. Deneyde, suda çözünen tuz ile suda çözünmeyen karabiberi karıştıran öğrencilerimiz daha sonra bu karışımı kağıt yardımıyla süzdüler. Elde ettikleri suyu siyah kartonlar üzerine dökerek, suyun buharlaşmasını sağladılar.  Suyun buharlaşmasıyla siyah kartonların üzerinde ortaya çıkan tuz kristalleri, güzel bir “yıldızlı gece”yi andırdı. Hangi karışımların nasıl ayrıldığını gören öğrencilerimiz, kitaplarında okudukları bilgilerin doğruluğunu deney yoluyla da yaşayarak deneyimlemiş oldular.

Mutfağımızdan Okulumuza, Okulumuzdan 10.000 Genç Meşaleye

“MUTFAĞIMIZDAN OKULUMUZA YİYECEKLER” satış gününden elde edilen gelir Okul Aile Birliğimiz tarafından “Türk Eğitim Derneği 10.000 Genç Meşale Kampanyası”na bağışlanmıştır.

2013 - 2014 Eğitim Yılı Okul Aile Birliği Seçimlerinin Sonuçları Belli Oldu

Sayın Velilerimiz,

TED Bodrum Koleji Okul Aile Birliği Genel Kurulu 05 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 11.00’de aşağıdaki gündemle toplanmıştır.

1.  Okul Müdürü’nün Açılış Konuşması

2.  Okul Aile Birliği Başkanı’nın 2012 – 2013 Faaliyet Yılı Raporu Sunumu

3.  2012 – 2013 Faaliyet Yılı Denetim Kurulu Raporunun Genel Kurul ile Paylaşımı

4.  2013 – 2014 Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinin seçimi

5.  Dilek ve Temenniler

İlk üç gündem maddesinin ardından, dördüncü gündem maddesi olan 2013-2014 Akademik Yılı Okul Aile Birli Seçimlerine geçilmiştir. Seçimlerde toplam 98 oy kullanılmıştır. Seçim sonuçları aşağıdaki gibidir.

TED BODRUM KOLEJİ

2013 – 2014 AKADEMİK YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

Yönetim Kurulu Seçim Sonuçları

1. Fatoş GÜNERİ 77 oy        Yönetim Kurulu Asil Üye
2. Yekta DİKMEN 74 oy       Yönetim Kurulu Asil Üye
3. Duygu ÖZGÜR 73 oy        Yönetim Kurulu Asil Üye
4. Esra WELLINGTON 60 oy Yönetim Kurulu Asil Üye
5. Demet BUYURMAN 35 oy Yönetim Kurulu Asil Üye
6. Tolga KAYA                                 28 oy Yönetim Kurulu Asil Üye
7. Ülker İNAN                                   21 oy Yönetim Kurulu Yedek Üye
8. Selin KAPTANOĞLU                 17 oy Yönetim Kurulu Yedek Üye
9. Deniz AKDENİZ                         15 oy Yönetim Kurulu Yedek Üye
10. Selma ŞEN                               14 oy Yönetim Kurulu Yedek Üye

Denetleme Kurulu Seçim Sonuçları

1. Talip AKDOĞAN                         54 oy Denetleme Kurulu Asil Üye
2. Nesrin ERGÜN                           32 oy    Denetleme Kurulu Asil Üye

Gerçekleştirilen TED Bodrum Koleji Okul Aile Birliği Genel Kurulunun, okulumuz, tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz için başarılar getirmesini dileriz.

Yekta DİKMEN                    Lale TÜRKER                      Songül SUBAY

Divan Başkanı                    Üye                                          Üye

FIRAT ASYALI

TED Bodrum Koleji

Okul Müdürü

TED Okulları PDR Uzmanları Hizmetiçi Eğitimi Ankara'da Gerçekleştirildi

TED Okullarında görev yapan PDR Uzmanlarına yönelik hizmet içi eğitim 1-2 Şubat tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Eğitime PDR Uzmanlarımız Mehtap Burak ve Sibel Peşte "Mesleki Rehberlik" sunumu ile katılım gösterdi.