Tarihinde Eklendi.

Bayramınız Kutlu Olsun
Birlikte Engelleri Kaldırıyoruz

Öğrencilerimiz tarafından özel arkadaşları için hayata geçirilen "Bir Elmanın İki Yarısı Sosyal Sorumluluk Projesi" birbirinden renkli etkinliklerin olduğu bir dizi organizasyon ile okulumuzda ve Yahşi Özel Eğitim Kurumunda gerçekleştirildi. Engelleri aşmak üzere bir araya gelinen etkinliklerde birlikte yapılan resimler her iki okulun sevgi ağaçlarını süsledi. Öğrencilerimiz ile özel öğrenciler arasında yapılan dostluk maçından sonra hep birlikte pasta kesildi.

Filenin Yıldızları

Bodrum İlçesi Okullar Arası Voleybol Turnuvalarında Yıldız Kız Voleybol Takımımız Bodrum 2'ncisi oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencilerimiz; Nehir Sargın, NehirNaz Gür, Leyla Saba Bener, Ekin Seven, Savanna Özçetin, Mehtap Melis Kızılgül, Aybike Canatalay, Beril Bayraş, Eylül Fidanoğlu, Gülce Naz Gürel, Sıla Cinoğlu, Yade Yörük, Doğa Tumanbay, Melissa Akdolu

Öğrencilerimizin Eserleri Gaziantep’te Sergilendi

Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin Belediye Başkanlıkları ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin İşbirliği İle; her yıl başka bir kentte düzenlediği okullar arası “Çocuklar ve Kentler” başlıklı etkinliğe Ted Bodrum Koleji 6. Sınıf öğrencilerinin çalışmaları ve Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin “Fotoğraf Atölyesi”  ürünleri ile katıldık. Gaziantep’teki sergi 10 Nisan - 10 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşti.

Etkinliğin amacı; farklı kentlerdeki kültürel mirası tanımak-tanıtmak, öğrencilere sanat tarihi alanında bilgilendirmek, sanatsal becerileri kazandırmak, farklı kentlerdeki öğrenci ve öğretmenlerle etkileşimi sağlamaktır.

TED Bodrum Koleji; öğrencilerinin Seramik-Mozaik-Fotoğraf dalında sundukları projelerinin kabulüyle  “Çocuklar ve Kentler” etkinliğinin Muğla ilinden tek katılımcı okulu olmuştur.