Tarihinde Eklendi.

Öğrencilerimiz Kendi Sabunlarını Üretti

7. sınıf öğrencilerimiz kimya laboratuvarımızda kokulu, dekoratif sabun üretti. Son aşamasına kadar her basamakta keyifle rol alan öğrencilerimiz kendi ürettikleri sabunları evlerine götürmenin mutluluğunu yaşadı.

Bireysel Farklılıklar Engel Değil

Her öğrencinin bireysel farklılıklarını gözeterek zihinsel, duygusal, fiziksel ve sosyal açılardan bir bütün olarak gelişmesini; ulusal ve evrensel insan kimliği taşıyan, empati kuran, farklılıkları kucaklayan birer birey olarak yetişmesini sağlama hedefiyle çalışan okulumuzda öğrencilerimiz “Yahşi Zihinsel Engelliler Okulu” öğrencileri ile bir araya geldiler.

Buluşma öncesinde öğrencilerimiz PDR uzmanlarımız tarafından, farklı gelişen çocuklara dair bilgilendirilerek onlara nasıl yaklaşmaları gerektiği hakkında bilgi sahibi oldular. Sonra hep birlikte resim yaptılar, pasta yediler ve coşkuyla dans ettiler.

Öğrencilerimiz Kışlık Tohumlarını Toprakla Buluşturdu

Okul kampüsümüzde bulunan tarım alanlarını ekip biçerek doğal tarımı başarıyla uygulayan öğrencilerimiz bu kış için ıspanak, soğan, pazı gibi sebze tohumlarını toprakla buluşturdu. Tohumların çimlenip, gelişmesini, bir sebzenin nasıl yetiştirilmesi gerektiğini yaparak yaşayarak öğrenen öğrencilerimiz, olgunlaşan sebzelerini hasat ettikten sonra mutfak atölyemizde yemek yaparak değerlendirebilecek.

Öğrencimizden "Soyutlamalar" Sergisi

2. sınıf öğrencimiz Deniz Çınar Yalçınkaya ‘Soyutlamalar’ ismini verdiği ilk kişisel resim sergisini ailesi, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla birlikte açtı. Öğrencimiz kendi çocuksu bakış açısıyla renkli dünyasını yansıtan birbirinden güzel soyut çalışmalarını arkadaşlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencimizi tebrik ediyor, çıkmış olduğu sanat yolculuğunda başarılar diliyoruz.