Öğrencimiz Yüzmede Türkiye Şampiyonu
11 Nisan 2016 Tarihinde Eklendi.

Öğrencimiz Yüzmede Türkiye Şampiyonu

08-10 NİSAN 2016 Tarihinde Marmaris’te düzenlenen Küçükler Yüzme Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencisi Sera SIR

50 Metre Serbest’te Türkiye 1.

50 Metre Kelebekte Türkiye 2.

200 Metre Serbestte Türkiye 5.  Olmuştur.

Öğrencimizin başarısını tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz.

Atamızı Ölümünün 76. Yılında Saygıyla Andık

Atatürk Cumhuriyeti'ne ve Atatürk İlkelerine yürekten bağlı olan TED Bodrum Koleji olarak; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte Atamızı ölümünün 76. yılında saygıyla andık.

10 Kasım’ ların yas tutmak anlamına gelmediğine inanıyoruz ve Ulu Önder Atatürk’ ün ölümünün 76. yıl dönümünde öğrencilerimizin gözlerinde bir kaybediş değil, Atamızın “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır.”  sözündeki Cumhuriyet'i yaşatacak inanç ve kudreti görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Anma törenimize katılan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ergen Ebeveyni Olmak

TED Bodrum Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Uzmanımız Kayane Kutlu tarafından velilerimize yönelik altı hafta süren ‘Ergen Destek Veli Grup Çalışması’ velilerimizin sertifikalarını almalarıyla tamamlandı.

Kutlu, grup çalışmasında, ergenlik dönemi özellikleri, okul aile işbirliğinin önemi, çocuklara sorumluluk duygusunu kazandırmak ve aile içi sisteminde ebeveyn-çocuk rollerinin sağlıklı bir şekilde kullanılması gibi konularında iç görü kazandırmak ve davranış değişiklikleri yapmayı hedefleyen keyifli, interaktif bir çalışma gerçekleştirdi.

Velilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen eğitimlerde veliler, çocukları ile iletişimde karşılaştıkları sorunları uzmanımızla paylaştılar, fikir alışverişinde bulundular.

PDR uzmanımızın yaptığı sunumlarla beraber, bilgi ve tecrübelerin de paylaşıldığı programda, velilere çocuklarıyla olan iletişim ve ilişkilerinde farklı çözüm modelleri de aktarıldı.

Tüm annelere sevgilerimizle!
“Mutlu Çocuk; Yürüyen Çocuk”

Okulumuz üçüncü sınıf öğrencileri, okul koridorlarında koşmak yerine yürümeleri gerektiğini vurgulamak için bir proje geliştirdiler.

Kapalı alanlarda koşmanın güvenli olmadığına dikkat çekmek için hazırladıkları projede öğrencilerimiz, “Mutlu Çocuk Yürüyen Çocuk”, “Koridorda Yürüyelim Sağlığı Önemseyelim”, “Yürü, Kazalar Olmasın” gibi yazılar hazırlayarak koridorlarda koşan arkadaşlarını uyarıp, yürümenin daha güvenli olduğuna dikkat çektiler.