Okul İçin Değil Hayat İçin Öğrenmeliyiz Seminerine Davetlisiniz
14 Eylül 2018 Tarihinde Eklendi.

Okul İçin Değil Hayat İçin Öğrenmeliyiz Seminerine Davetlisiniz

Eğitimci, Türk televizyon tarihinin duayeni Sedat Örsel zengin deneyimini ve yıllar içinden süzülmüş birikimini ‘Okul İçin Değil Hayat İçin Öğrenmeliyiz’ konulu seminer ile ebeveyn, öğretmen ve öğrencilerimizle paylaşacak. Eğitime bütünsel bir bakış sağlayacak, birçok soruya cevap olacak bu önemli seminerde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

19 Eylül 2018 Çarşamba
Saat: 15.00
TED Bodrum Koleji Konferans Salonu
Halka Açık/ Ücretsiz

Mutfağımızdan Okulumuza, Okulumuzdan 10.000 Genç Meşaleye

“MUTFAĞIMIZDAN OKULUMUZA YİYECEKLER” satış gününden elde edilen gelir Okul Aile Birliğimiz tarafından “Türk Eğitim Derneği 10.000 Genç Meşale Kampanyası”na bağışlanmıştır.

Anasınıfı Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Gerçekleştirdi

Anasınıfı öğrencilerimiz, sene başından bu yana okulda yaptıkları çalışmalarını Portfolyo Sunumu ile anne ve babalarına sergilediler. Öğrencilerimiz özenle hazırladıkları portfolyo dosyalarını büyük bir heyecanla aileleriyle paylaşırken, ebeveynler de sene başından bu yana çocuklarının gelişimlerini gözlemlemiş oldular.

TED Okulları 16. Müdürler Toplantısı Gerçekleştirildi

TED Okulları 16. Müdürler Toplantısı, TED Şanlıurfa Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve TED Genel Müdürü Sevinç Atabay’ın da katılımıyla üç gün süren toplantıda geçtiğimiz yılın değerlendirmesi yapılarak, gelecek dönemin stratejileri belirlendi. Toplantıya okulumuzu temsilen Okul Genel Koordinatörümüz Sevinç Zeren ve İlkokul Müdürümüz Meryem Ebrem katıldı.

Çocuk Susar, Sen Susma

Konferans salonumuzda velilerimiz için gerçekleştirilen “Çocuk Susar, Sen Susma” seminerine konuşmacı olarak katılan Eğitim Danışmanı ve Çocuk Sözcüsü Rahşan Çapan çocuklarımızı tehlikelere karşı nasıl koruyabileceğimizi anlatarak, bedenlerinin kendilerine ait olduğu bilinci kazandırmak gerektiğinin altını çizdi. Çocuklarda hangi davranışların ihmale gelmemesi gerektiğini örneklerle anlatan Çapan anne babalara önemli uyarılarda bulundu.