Okulumuzda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlk Ders Zili Çaldı
14 Eylül 2018 Tarihinde Eklendi.

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlk Ders Zili Çaldı

Okulumuz, yeni eğitim öğretim yılına 10 Eylül 2018 Pazartesi günü müthiş bir coşkuyla başlangıç yaptı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı,sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyoruz.

Ortaokul öğrencileri, okul yönetimimiz ile II. Dönem Değerlendirme Toplantısı yaptı.

Bugün tüm ortaokul öğrencilerimiz, 5., 6. ve 7. Sınıflar için ayrı ayrı olmak üzere; okul müdürümüz, müdür yardımcımız ve rehber  öğretmenimiz ile buluştu.

Gerçekleştirilen toplantıda, öncelikle TED Bodrum Koleji Davranış ve Akademik İlkeleri üzerinde duruldu. Bu ilkeler paralelinde, TED Bodrum Koleji Ortaokulu öğrencilerinin uyması gereken davranış ve kıyafet kuralları vurgulandı.

Toplantının ikinci kısmında, öğrenmenin önemi ve okulumuzun akademik beklentileri ortaokul öğrencilerimiz ile paylaşıldı. Gerçek öğrenmenin gerçekleşebilmesinde, okulun rolü tanımlandı ve özellikle öğrencilere düşen görevler hatırlatıldı. Düzenli ve verimli çalışma alışkanlığı ve verilen ödevlerin akademik gelişime katkısı açıklandı.

Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı, ortaokul öğrencilerimizin görüş ve önerilerinin dinlenmesi ile son buldu.

Öğrencimiz Orhan Alp Kuzulu’nun Uluslararası Karate Başarısı

2014 Nisan ayında İstanbul’da 5. Uluslararası 23 Nisan Dünya Çocukları Karate Turnuvası yapıldı.  7.sınıf öğrencilerimizden Orhan Alp KUZULU turnuvaya katılarak, 52 kiloda 3.lük derecesi aldı. Çeşitli ülkelerden katılımın yoğun olduğu ve çekişmeli geçen turnuvada dereceye giren öğrencimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Anasınıflarımız Kodlama Eğitiminde

Anasınıflarımız kodlama eğitimlerinin bir basamağı olan kod yazma ve kod okuma derslerini okulumuz Apple sınıfında eğlenerek öğreniyor.

Yıldız Kız Voleybol Takımımız Muğla İli Grup Maçlarından Birincilikle Döndüler

TED Bodrum Koleji Yıldız Kız Voleybol Takımımız, Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası’nda Muğla’da düzenlenen final müsabakalarında oynadıkları üç maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Takımımız oynadığı üç müsabakada, Marmaris Kenan Evren Ortaokulu’nu, Fethiye Mustafa Karslıoğu Ortaokulu’nu ve Ortaca Merkez Ortaokulu’nu 3 - 0‘lık skorlarla mağlup ederek Muğla İl Birinciliği voleybol müsabakalarında Bodrum’u temsil etmeye hak kazandılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor,  onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İl Birinciliği için gelecek hafta Muğla' da düzenlenecek müsabakalarda takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.