Parlez-vous Français?
11 Ocak 2018 Tarihinde Eklendi.

Parlez-vous Français?

İkinci yabancı dil olarak Fransızcayı seçen 10. sınıf öğrencilerimiz mutfağa girip tart yaptı. Tart yapımını adım adım Fransızca anlatarak gerçekleştiren öğrencilerimiz öğrendikleri dili eğlenceli bir etkinlikle gündelik hayatta da kullanma ve pekiştirme fırsatı bulmuş oldu.

Öğrencilerimiz Milli Takım’da!

Balıkesir’in Burhaniye İlçesinde düzenlenen ve 59 ilden toplam 2500 sporcunun yer aldığı Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası’na Bodrum adına katılan öğrencilerimiz muhteşem bir başarı göstererek  evlerine gurur veren haberlerle döndüler.

Seyirci katılım rekoru kırılan Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda, öğrencilerimiz Kayra SEZGİN +47 Kiloda 1.’lik, Orhan Alp KUZULU 52 Kiloda 3.’lük ve Koray KAMİLOĞLU 45 Kiloda 4.’lük madalyası kazandılar.

Ayrıca, Kayra SEZGİN ve Orhan Alp KUZULU Milli Takım’a seçilerek göğsümüzü kabarttılar.

Öğrencilerimizin yaşattıkları bu gurur için değerli ailelerine, onlardan desteklerini esirgemeyen öğretmenlerine, yetişmelerinde ve bu dereceleri almalarında büyük emeği geçen antrenörleri Fatih UZUNLULU’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mutfağımızdan Okulumuza, Okulumuzdan 10.000 Genç Meşaleye

“MUTFAĞIMIZDAN OKULUMUZA YİYECEKLER” satış gününden elde edilen gelir Okul Aile Birliğimiz tarafından “Türk Eğitim Derneği 10.000 Genç Meşale Kampanyası”na bağışlanmıştır.

Cimnastik Takımımız Muğla 2'ncisi, Ferdi Yarışlarda Muğla Şampiyonu Oldu

Muğla Minikler Artistik Cimnastik İl Birinciliği Yarışmalarında Cimnastik Takımımız Minikler A Kızlar kategorisinde ve Küçük Kızlar kategorisinde Muğla 2’ncisi; ferdi yarışlarda Ege Yıldırım Muğla 1’incisi, Ela Erkan Muğla 1’incisi olarak Muğla Şampiyonu; Mithat Noyan Özdoğan Muğla 2’ncisi, Lara Louise Wellington Muğla 3’üncüsü oldu.

Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Minik Kızlar Takım sporcularımız; Leyla Can Özyılmazel, Nehir Özman, Lara Bilgiç, Ayça Armina Biçer

Küçük Kızlar Takım Sporcularımız; Lara Louise Wellington, Ela Erkan, Zeynep Yüksel, Aleyna Gazen

Erkek Sporcularımız; Ege Yıldırım, Mithat Noyan Özdoğan

Cimnastik’te Altın Madalya Gururu Bizim

Okulumuz Cimnastik Takımı, 29 Mart 2015 Pazar günü düzenlenen “2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK MUĞLA İL BİRİNCİLİĞİ” müsabakasından derecelerle döndü.

TED Bodrum Koleji Cimnastik Takımı’mız Muğla İl Birincisi; takım sporcularımızdan Ada Ertan Minik Kızlar Genel Klasman Muğla 1.liği, Minik Kızlar Grup B Ada Toprak, Gülce Naz Gürel Bronz; Minik A Erkekler Buğrahan Oğuzata Bronz madalya alarak okulumuzu ve ailelerini gururlandırdılar.

Toplamda 6 altın, 7 bronzla dönen takımımız öğrencilerini kutluyor, öğretmenimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyoruz.