TED Bodrum Koleji öğrencilerinden Karate'de Büyük Başarı
25 Şubat 2013 Tarihinde Eklendi.

TED Bodrum Koleji öğrencilerinden Karate'de Büyük Başarı

24 Şubat 2013 Pazar günü gerçekleştirilen Muğla ili Karate Şampiyonasında öğrencilerimiz;
Orhan Alp KUZULU; 1999-2000 yaş ve 35 kg Kumite kategorisinde Altın,
Arya VRESKALA; 1999-2000 yaş ve 45+ kg Kumite kategorisinde Gümüş,
Koray KAMİLOĞLU ise 2001-2002 yaş Kata kategorisinde Bronz,
madalyalar kazanarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

TED Bodrum Koleji Anaokulu'nda “Okula Hoş Geldin

TED Bodrum Koleji Anaokulu sınıflarına yeni başlayan sevgili öğrencilerimiz ile uzun süredir okulumuz öğrencisi olan sevgili miniklerimizin kaynaşması ve bir arada eğlenceli bir gün geçirmesini amacıyla “Okula Hoş Geldin” temalı doğum günü partisi düzenlendi. Eylül ayı doğumlu miniklerin doğum günlerinin de kutladığı partide tüm öğrencilerimiz neşeli dakikalar geçirdiler.

Öğrencilerimizin Uluslararası Karate Yarışmalarındaki Başarıları

Dünya Shotokan Karate Federasyonu tarafından 4-5-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen 5. Avrupa Shotoken Karate Şampiyonası ve Dünya Kupası yarışmalarına katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı büyük bir başarı kazandı.

28 ülkeden 1550’ye yakın sporcunun katıldığı ve 3 gün süren yarışmalarda okulumuz öğrencilerinden;

Koray Kamiloğlu: 1 altın, 3 gümüş

Kayra Sezgin:1 altın, 1 gümüş

Taner Acar: 1 gümüş

madalya almışlardır.

Kayra Sezgin, 20 Ekim 2013 tarihinde İsviçre’de düzenlenen 19 ülkeden 812 sporcunun katıldığı Uluslararası Basel Open Karate Şampiyonası’nda şampiyon olmuştur.

Kendilerini ve antrenörleri Fatih Uzunlulu’yu tebrik ediyoruz.

Dünya Tiyatrolar Günü Donuk Sahnelerle Kutlandı

Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla okulumuz Türkçe–Edebiyat zümresi ve öğrencilerimiz dünyaca ünlü tiyatro oyunlarını farklı bir etkinlikle sergiledi. Öğrencilerimiz büründükleri ünlü karakterleri okul koridorlarımızda hiç kıpırdamadan sahnelediler ve arkadaşlarının ilgi odağı olmayı başararak tiyatronun önemine dikkat çektiler.

1. Sınıflar Yıl Sonu Gösterileri

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri yılsonu gösterisindeki performanslarıyla izleyenleri büyüledi.