TED Bodrum Koleji öğrencilerinden Karate'de Büyük Başarı
25 Şubat 2013 Tarihinde Eklendi.

TED Bodrum Koleji öğrencilerinden Karate'de Büyük Başarı

24 Şubat 2013 Pazar günü gerçekleştirilen Muğla ili Karate Şampiyonasında öğrencilerimiz;
Orhan Alp KUZULU; 1999-2000 yaş ve 35 kg Kumite kategorisinde Altın,
Arya VRESKALA; 1999-2000 yaş ve 45+ kg Kumite kategorisinde Gümüş,
Koray KAMİLOĞLU ise 2001-2002 yaş Kata kategorisinde Bronz,
madalyalar kazanarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

TED Okulları PDR Uzmanları Hizmetiçi Eğitimi Ankara'da Gerçekleştirildi

TED Okullarında görev yapan PDR Uzmanlarına yönelik hizmet içi eğitim 1-2 Şubat tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Eğitime PDR Uzmanlarımız Mehtap Burak ve Sibel Peşte "Mesleki Rehberlik" sunumu ile katılım gösterdi.

TED Bodrum Koleji’nde Portfolyo Günleri

Okulumuz anasınıfı, 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri, sene başından bu yana okulda yaptıkları çalışmalarını “Portfolyo Sunumu” ile anne ve babalarına sergilerdiler.

Öğrencilerimiz dönem boyunca ürettikleri ürün ve çalışmalardan, kendi istekleri doğrultusunda seçimde bulunarak dosyalarını oluşturdular. Daha sonra bu ürün ve performanslarının sunumunu öğretmenleri ve velileri önünde gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimizin portfolyolarından elde edilen ipuçları, onların gerçek gelişimlerinin objektif olarak görülmesini sağlarken, uygun eğitim ortamlarının oluşturulmasında ve program geliştirme çalışmalarında öğretmenlerine ve velilerine yol gösterici oluyor.

Sınıf Yönetimi ve Ekip Çalışması Öğretmen Semineri

14 Eylül Cumartesi ve 15 Eylül pazar günleri okulumuzdaki tüm öğretmenlerimizin katılımı ile düzenlenen Sınıf Yönetimi ve Ekip Çalışması konulu hizmet içi eğitim semineri gerçekleştirilmiştir. Tüm öğretmen arkadaşlarımızın aktif olarak katıldıkları etkinlikler ile Sınıf yönetimi ve Ekip çalışması hakkında farklı bakış açılarına sahip oldular.

Hasattan Sonra Sıra Mandalina Reçelinde

Öğrencilerimiz hasat zamanı topladıkları mandalinalarla okulumuzun Mutfak Atölyesi’nde gastronom eşliğinde geleneksel yöntemlerle mandalina reçeli yaptılar.