TED Mezunları Okulumuzda Buluştu
10 Ocak 2018 Tarihinde Eklendi.

TED Mezunları Okulumuzda Buluştu

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Bodrum Şubesi üyeleri okulumuzda buluştu. Mezunlarımız, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulduğu günden itibaren eğitime yön veren ve bu yıl 90. yılını kutlayacak olan Türk Eğitim Derneği çatısı altında olmaktan duydukları haklı gururu bir kez daha paylaştı.

Yardımlaşarak Büyüyoruz

Geçtiğimiz gün, TED Bodrum Koleji Okul Aile Birliği, bu yıl pilot okul olarak seçilen Umurca İlköğretim Okulu’nda idi. Okulun ihtiyaçları doğrultusunda, velilerimizin değerli katılımlarıyla gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonu geliriyle alınan fotokopi makinası ve okula özel bir kampanya ile toplanan giysi ve kitaplar, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, öğretmenimiz Serkan Dağ ve her kademeden temsilci öğrencilerimiz tarafından sahiplerine teslim edildi.

Öğrencilerimiz, Umurca İlköğretim Okulu öğrencileri ile tanıştılar, sohbet ettiler, sınıfları dolaştılar, okul hakkında bilgi aldılar. Paylaşmanın ve empatinin önemini bir kez daha deneyimlediler.

Her Çocuk Sanatçıdır

Biz bugün ekipçe harika hissediyoruz. Çocuklarımızın bir yıl boyunca çalıştığı ve sanata dair emek ettiği her şeyi Dibeklihan gibi sanatı ruhunda taşıyan bir mekanda sergileme imkanı bulduk. Sergi öncesi velimiz Burcu Özbak Deveci bize müzik atölyesinin kapılarını açtı. Ardından çocuklarımız minik elleri kocaman yürekleriyle Frida'dan Diegoya, Picasso'dan, Van Gogh'a oluşturdukları sanat eserlerini ailelerine sundu. Sergimizde emek veren öğretmenlerimize, bizi destekleyen velilerimize, idari kadromuza, yönetim kurulumuza, bize kapılarını açan ev sahibimiz Cenap Tezer’e ve Dibeklihan yetkililerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

Öğretmenlerimize Motivasyon Semineri

Öğretmenlerimiz 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı öncesi hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Akademik kadromuz Birikim Danışmanlık uzmanlarıyla eğlenceli, heyecan verici, keşfetme fırsatlarıyla dolu bir gün geçirdiler.

Sevgiyle Emanet Ettin Coşkuyla Kutluyoruz

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan bayramını, bugünün küçükleri yarının büyükleri öğrencilerimiz bir gün ile sınırlı kalmayarak hafta boyu dolu dolu kutladı. Her sınıf düzeyine hitap eden etkinliklerimizde öğrencilerimiz sanat, spor, kültür ve eğlence etkinlikleriyle çocuk olmanın tadını çıkardı. Tüm öğretmenlerimizin desteği ile gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilerimiz şarkılar söyledi, oyunlar oynadı, sanatsal çalışmalarını aileleriyle ve tüm Bodrumlularla paylaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.