TED'liysen Yalnız Değilsin
05 Aralık 2017 Tarihinde Eklendi.

TED'liysen Yalnız Değilsin

Art Ajanda bu ayki sayısında, gücünü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten alarak nitelikli gençler yetiştirmek için çalışan, 38 ilde TED meşalesiyle modern dünyanın etkin bireylerini yetiştiren Türk Eğitim Derneği’nin 90. yılına yer verdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erdem Erken, TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Doğuş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aclan Acar Türkiye'nin en saygın eğitim kurumlarından birinin mensubu olmaktan duydukları güven ve gururu anlattı.

Röportajı okumak için aşağıdaki görseli tıklayınız.

Deprem ve Korunma Bilinci Semineri - Lise Öğrencileri
Your Text Here
TED BODRUM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ TED ANKARA KOLEJİ MEZUNLARI İLE “TED’Lİ OLMAK” KONUSUNDA SÖYLEŞTİ

28 Şubat 2013 Perşembe günü, TED Ankara Koleji mezunlarından Sn.Dr. Murat AKŞİT,

Sn. Demet BUYURMAN ve Sn. Özer ERKE, TED Bodrum Koleji 3., 4., 5. ve 6. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrenciler ile mezunların buluştuğu etkinlikte, TED mezunu olmanın bağlılığı, hissi ve yaşattıkları hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Konuklarımız, kendi okul süreçlerini, anılarını, kurdukları arkadaşlık ve dostluklarını, iyi bir eğitim için TED Kolejli olma varlığının hayatlarına sağladığı güç ve zenginliği öğrencilerimize anlattılar. Bu temel değerler ışığında, eğitim almak, büyümek, gelişmek ve hayatı paylaşmanın çok güzel bir duygu ve fark olduğunu dile getirdiler.

Bu keyifli söyleşide, öğrencilerimizin konuklarımıza merakla yönelttikleri sorular ile devam etti.

Ünlü Japon Piyanist Türkiye'deki İlk Konseri Okulumuzda Verdi

Devlet Sanatçısı unvanına sahip, ünlü Japon piyanist Hiroko Nagai Çalık okulumuzda unutulmaz bir resital verdi. Okulumuz organizasyonu ve Bodrum ve Karya Bölgesi Kültür Sanat ve Tanıtma Vakfı (BOSAV) destekleriyle gerçekleştirilen resitalde Çalık Bodrumlu sanatseverlerle buluştu. Türkiye’deki ilk konserini veren Çalık, bir buçuk saat süren resitalinde Chopin’den unutulmaz bir seçki ile bir piyanistin tüm teknik ve estetik yeteneklerini sergilemesini sağlayan eserlerini seslendirdi.

Bir Tabak Kurabiyeyle Kurulan Dostluk

Vedat Türkmen Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri bir günlüğüne okulumuza misafir oldu ve öğrencilerimizle birlikte “Dostluk Kurabiyesi” yaptı. Etkinlikle öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirirken yeni dostluklar kurmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha anlamış oldu.