Tarihinde Eklendi.

Öğrencilerimiz Kışlık Tohumlarını Toprakla Buluşturdu

Okul kampüsümüzde bulunan tarım alanlarını ekip biçerek doğal tarımı başarıyla uygulayan öğrencilerimiz bu kış için ıspanak, soğan, pazı gibi sebze tohumlarını toprakla buluşturdu. Tohumların çimlenip, gelişmesini, bir sebzenin nasıl yetiştirilmesi gerektiğini yaparak yaşayarak öğrenen öğrencilerimiz, olgunlaşan sebzelerini hasat ettikten sonra mutfak atölyemizde yemek yaparak değerlendirebilecek.

Kardeş Okulumuza Gönülden Destek

Amiral Turgutreis İlkokulu Gülendam Tanju Mandalinci Anasınıflarının mobilyaları Okul Aile Birliğimizin desteği ile yenilendi.

Anaokulu Koordinatörümüz Sibel Özkul, İdari İşler Müdürümüz Murat Altun ve Okul Aile Birliği Başkanımız Fatma Ertuğrul, Amiral Turgutreis İlkokulu’nu ziyaret ederek okul bünyesinde yeni açılacak olan anaokulunun ihtiyaçları doğrultusunda sağlanan mobilyaları Amiral Turgutreis İlkokul Müdürü Aysel Altunç ve sınıf öğretmenlerine takdim etti.

Selim'in Özel Sergisi

1. sınıf öğrencimiz Selim Uyan kendi çocuksu bakış açısıyla renkli dünyasını yansıtan birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı sergisini okulumuzda açtı. Öğrencimizi tebrik ediyor, çıkmış olduğu sanat yolculuğunda başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimiz Teniste Muğla 2.'si Oldu

Muğla’da 18 – 19 Mart tarihleri arasında düzenlenen Küçük Kızlar Kategorisi Tenis İl Birinciliği müsabakalarında Küçük Kız Tenis Takımımız Muğla 2.’si, Küçük Erkek Tenis Takımımız Muğla 5.’si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.