Uluslararası Eğitim Programlarımızla da Fark Yaratıyoruz
15 Mayıs 2017 Tarihinde Eklendi.

Uluslararası Eğitim Programlarımızla da Fark Yaratıyoruz

TED Bodrum Koleji'nde uygulanan Cambridge IGCSE, BTEC, AP, ISE Kanada Öğrenci Değişim programları hakkındaki bilgilendirme toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Bilgilendirme toplantısına Türk Eğitim Derneği Yabancı Diller Koordinatörü Dr. Fatma Ataman, Pearson Türkiye BTEC Koordinatörü Can Mindek, TED İstanbul Koleji AP Koordinatörü Esra Öztermiyeci, ISE Türkiye Başkanı Gökyar Karşit ve Genel Koordinatörümüz Fırat Asyalı konuşmacı olarak katıldı.

Okulumuzdaki yabancı dil eğitim programlarının en üst düzeyde uygulandığını vurgulayan konuşmacılar, bugün tanıtılan Uluslararası Eğitim Programları ile de öğrencilerin başarılı dünya vatandaşları olmaları hedeflendiğini belirttiler.

Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı doğrultusunda, okulumuzda uygulanan farklılaştırılmış yabancı dil programları hakkında velilere bilgilendirmelerde bulunan yetkililer toplantı sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı.

Engelsiz Bir Dünya İçin El Ele

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle 'Engelsiz Bir Dünya için El Ele' kortej yürüyüşüne Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz de katılarak 'Engelli olmak hayatı yaşamaya engel olmamalı' dedi.

Barış İçin Uçurdular

Öğrencilerimiz Barış Gönüllüleri Projesi kapsamında okulumuzda arkadaşlarıyla birlikte uçurtma uçurdu.

Lise Öğrencilerimiz Nanoteknoloji Laboratuvarlarında!

Okulumuz “Nanobilim ve Nanoteknoloji” Kulübü öğrencileri; Türkiye'nin en önemli laboratuvarları olan Boğaziçi Üniversitesi “Nanoteknoloji Laboratuvarları"nı ve İstanbul Teknik Üniversitesi “Bilim Merkezi" laboratuvarlarını tanıma etkinliklerine katıldılar. Bilim merkezlerinde uzman kişiler tarafından bilgilendirilen öğrencilerimiz birçok bilimsel konu hakkında bilgi ve deneyim edinme fırsatı buldular.

Okul Aile Birliğimizden Burslu Öğrencilere Tam Destek

Türk Eğitim Derneğinin maddi imkanlardan yoksun öğrencilere destek olunması amacıyla başlattığı ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ Kampanyasına destek olmak amacıyla, Okul Aile Birliğimiz okulumuzda yiyecek satışı düzenledi. Gün boyu gerçekleştirilen etkinlikten elde edilen bağışların tamamı maddi imkanları yetersiz öğrencilere burs sağlayan 10.000 Genç Meşale fonuna aktarılacak. Etkinliği düzenleyen Okul Aile Birliğimize; destekleri için tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.