Yabancı Dil Eğitiminde Fark Yaratıyoruz
12 2017 Tarihinde Eklendi.

Yabancı Dil Eğitiminde Fark Yaratıyoruz

Yabancı Diller Bölümü olarak, hizmet içi eğitimlerimiz, uluslararası öğretmenlerimizin oryantasyonu ve atölye çalışmalarımız ile yeni eğitim öğretim yılına hazırız. 21. yüzyıl becerileriyle donatılmış dil programlarımızla yeni başlangıçlara imza atmak için çok heyecanlıyız...

“Environment”

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri İngilizce derslerinde çevre dostu projelerin ve fikirlerin yer aldığı afiş çalışmaları hazırladılar. İngilizce ders konuları olan “Environment”  konusu kapsamında hazırladıkları çalışmaları sınıfta İngilizce konuşarak arkadaşlarına sundular.

PDR Uzmanımız Velilerimizle Buluştu

Okulumuz PDR uzmanlarından Kayane Kutlu, 5. ve 3. sınıf velilerimizle bir araya geldi. Okul aile işbirliğimizi güçlendirmek, anne babaların çocukların gelişim ihtiyaçlarına dair farkındalıklarını arttırmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda velilerimiz akıllarına takılan sorulara PDR uzmanımızla birlikte cevap buldular.

TED Bodrum Koleji'nde Karne Mutluluğu Yaşandı

Akademik başarılarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılarıyla süsleyen öğrencilerimiz 2014-2015 eğitim öğretim yılına veda ederek karnelerini aldı. Öğrencilerimizin karne sevincine aileleri de ortak oldu.

Öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmelerini diliyor, 2015-2016 eğitim öğretim yılına dinç ve sağlıklı başlamalarını temenni ediyoruz.

Rengarenk Ponponlar Yaptık

Anasınıfı miniklerimiz anneleriyle birlikte rengarenk ponponlar yaptı.