Yalnızca TED Okullarında Uygulanan BTEC Programları Tanıtıldı
06 Aralık 2017 Tarihinde Eklendi.

Yalnızca TED Okullarında Uygulanan BTEC Programları Tanıtıldı

Türkiye’de yalnızca TED okullarında uygulanan BTEC (Business and Technology Education Council) programları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Pearson yetkilisi Cem Sezer derslerin uygulama koşulları hakkında öğrenci ve velilerimize yönelik bilgilendirmede bulundu. BTEC sertifikalarının uluslararası geçerlilik düzeyi ile ilgili de detaylı bilgi veren Sezer, programı tamamlayan öğrencilerimizin dünyanın en iyi üniversitelerine başvuruda sahip olacakları ayrıcalıkları paylaştı.

Oobleck ile Maddenin Hallerini Keşfettik

2. sınıf öğrencilerimiz, Non-Newtonian Fluid deneyi ile Oobleck’i keşfettiler. Maddenin katı, sıvı gaz hallerini öğrenen öğrencilerimiz daha sonra mühendis oldular ve Oobleck gezegenini istila eden uzaylılardan tüm canlıları kurtarmak için birer uzay gemisi tasarladılar. Son bölümde ise, öğrendikleri metotları kullanarak kendi sonuçlarını sundular. Böylece analitik düşünme becerilerini geliştirdiler, oyun oynayarak, konuşarak, anlatarak bilimi keşfetmenin keyfine vardılar.

Polis Haftası'nda 1.'lik Ödülü Öğrencilerimize

Polis Haftası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon, resim ve şiir yarışmasında 9. sınıf öğrencimiz İris Azra Yardımcı kompozisyon yarışmasında 1.; resim yarışmasında 1. sınıf öğrencilerimizden Nehir Özman 1., Ecem Üner 2. oldu. Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yavuz Bayram, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman verdi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TED Bodrum Koleji Eğitim Kadrosu 2015-2016 Akademik Yılına Hazırlanıyor

2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrenciler için son ders zilinin çalmasının ardından başlayan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Okul Yönetimi ve öğretmenlerimiz tarafından yıl sonu değerlendirmelerinin yapıldığı, gelecek yıla yönelik yenilikçi planlamaların gerçekleştirildiği seminer dönemi oldukça verimli geçiyor.

Öğrencilerimiz Okumayı Çok Seviyor

TED Bodrum Koleji öğrencileri kitap okumayı çok seviyor.