TED Bodrum Koleji | Aile Kulübü

Öğrencilerimizle birlikte bizler de büyüyor, büyürken de iletişim ağlarımızı genişletiyoruz. En büyük arzumuz, Türkiye’nin geleceğine inanırken aynı zamanda bağlarımızı güçlendirerek TED ruhunu hayata taşımak.

Önceliğimiz ve en önemli hedefimiz elbette ki, iyi bir eğitim, güzel bir gelecek. Ancak bunun yanında, bölgemizin seçkin insanlarının oluşturduğu bir “TED Bodrum Koleji Ailesi Geleneği” yaratmak adına, “Aile Kulübü” oluşumunu harekete geçirdik. Birlikteliğimizden gelen bu büyük gücün ayrıcalıklarından, ailemizin her bir ferdinin faydalanmasını sağlamak için yola çıktık.

Yürütülen çalışma ile velilerimiz için seçkin firmalarda avantajlı bir konum oluşturmayı hedefliyoruz. Aile Kulübümüze katılan üye işyerleri yalnızca ulusal çapta faaliyet gösteren firmalardan oluşmaktadır. Bu şart velilerimiz için aranmamakta; dileyen her velimiz kendi işletmesiyle Aile Kulübü’ne katılabilmektedir. Böylece web sayfamızda açılan alanda firmalarını büyük TED Bodrum Koleji Ailesi’ne tanıtabilecek; velilerimize göndereceğimiz e-maillerde sundukları hizmet ve avantajları velilerimizle paylaşabileceklerdir.

Bu oluşuma işletme olarak katılım sağlamayı arzu eden velilerimiz, okulumuzun telefonunu arayabilir veya ailekulubu@tedbodrum.k12.tr adresine, bilgilerini içeren elektronik posta gönderebilirler.

Üye markalarda, indirimden faydalanmak için “TED Veli Kartı”nı ibraz etmek yeterlidir. Yalnızca, TOTAL indiriminden faydalanabilmek için çipli kartı okulumuzdan edinmek gerekmektedir. Dönemsel olarak yinelenen, yeni markaların katılımıyla gün be gün güçlenen oluşumda, TED Aile Kulübü’ne özel avantajlar sunan markalar, aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

“TED’li olmak ayrıcalıktır, TED velisi olmak da…”