2018 - 2019 Akademik Yılı Ön Kayıt Duyurusu

Anaokulu Küçük Yaş Grubu’na, Eylül 2014 ve öncesinde doğan öğrenciler alınacaktır.
• Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Öğrenci adayları, PDR uzmanlarımızca, tanıma ve mülakat uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.
• Mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Anaokulu Hazırlık Grubu’na, kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır. Bu gruba, 2013 doğumlu öğrenciler alınacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

İlkokul 1. sınıfa, Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin devam hakkı bulunduğundan kontenjan dahilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.
• Ön kaydın ardından, öğrenci, PDR uzmanlarımızca öğrenci tanıma ve mülakat uygulanmak üzere başvuru sırasına göre davet edililir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

İlkokul 2. ve 3. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
• Ön kaydınızı, okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Aday öğrenciler kontenjan dahilinde, ön kayıt başvuru sırasına göre, mülakata davet edilecektir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

İlkokul 4 ve Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
• Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler 11 Mart 2018 Pazar günü saat 10.00’da “Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı”na katılacaktır. Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR uzmanlarınca mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır. Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki "Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı"nı iptal edebilir.
• Sınav ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Lise Hazırlık ve 9. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Lise Hazırlık ve 9. sınıflarımıza iki yöntemle öğrenci kabul edilecektir:
11 Mart 2018 Pazar günü saat 10.00'da yapılacak Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı’nda barajı geçen öğrenciler puan sıralamasına göre PDR birimimizce mülakata alınacaktır.
• LGS Sınavı sonuçlarına göre de lisemize kayıt yapılmaktadır. LGS Sınavı’nda okul yönetimince belirlenecek puanı aşan öğrenciler PDR birimimizce mülakata alınacaktır.
• Okula Giriş/Bursluluk Sınavı ve LGS Sınavı sonuçlarına gore çeşitli oranlarda burs verilecektir. Sınav sonuçlarına göre verilecek burs oranları ayrıca ilan edilecektir.
• Kayıt yaptıran öğrencilerimize; yabancı dil düzeylerini belirlemek üzere “Hazırlık Atlama Sınavı” uygulanacaktır. Sınavda belirlenen barajı aşan öğrenciler 9. Sınıfa; İngilizce dil yeterliliği bulunmayan öğrenciler ise Lise Hazırlık Sınıfı’na devam edecektir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Lise 10 sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler, İngilizce sorularının da yer aldığı “Okula Giriş Sınavı”na katılacaktır. Lise 10. sınıfta okula kabul için İngilizce dil yeterliliği ön şarttır. 11 Mart 2018 Pazar saat 10.00’da yapılacak Okula Giriş Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR birimimizce mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır. Okul yönetimi kontenjan bulunmayan seviyelerdeki "Okula Giriş Sınavı"nı iptal edebilir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

* Lise 11 ve 12. sınıflara sadece diğer TED okullarından yatay geçişle öğrenci kabul edilmektedir. Bu seviyelere okul dışından öğrenci alınmamaktadır.