2018 - 2019 Akademik Yılı Ön Kayıt Duyurusu

Anaokulu Küçük Yaş Grubu’na, Eylül 2014 ve öncesinde doğan öğrenciler alınacaktır.
• Ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Öğrenci adayları, PDR uzmanlarımızca, tanıma ve mülakat uygulanmak üzere, başvuru sırasına göre davet edilir.
• Mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Anaokulu Hazırlık Grubu’na, kayıt olan öğrencilerimizin ilkokul 1. sınıflarımıza doğrudan devam hakkı bulunmaktadır. Bu gruba, 2013 doğumlu öğrenciler alınacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

İlkokul 1. sınıfa, Okul Öncesi Hazırlık Grubu öğrencilerimizin devam hakkı bulunduğundan kontenjan dahilinde sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecektir.
• Ön kaydın ardından, öğrenci, PDR uzmanlarımızca öğrenci tanıma ve mülakat uygulanmak üzere başvuru sırasına göre davet edililir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

İlkokul 2. ve 3. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
• Ön kaydınızı, okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Aday öğrenciler kontenjan dahilinde, ön kayıt başvuru sırasına göre, mülakata davet edilecektir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

İlkokul 4 ve Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde, sınırlı sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.
• Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler Okula Giriş Sınavı”na katılacaktır. Okula Giriş Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR uzmanlarınca mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır.
• Sınav ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenci velisinin belirlenen süre içerisinde kayıt işlemlerini yapması ile kayıt süreci tamamlanmış olacaktır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Lise Hazırlık ve 9. sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• LGS merkezi yerleştirme puanı 300 ve üzerinde olan öğrenciler PDR birimimizce mülakata alınacaktır.
• LGS genel yüzdelik oranı %15 ve üstü olan öğrencilere %10 ila %100 arası değişen oranlarda burs verilecektir. Burslar sınırlı kontenjan dahilinde başvuru sırasına göre belirlenecektir. Ayrıntılı bilgi için okulumuz kurumsal iletişim birimi ile iletişime geçebilirsiniz.
• Kayıt yaptıran öğrencilerimize; yabancı dil düzeylerini belirlemek üzere “Hazırlık Atlama Sınavı” uygulanacaktır. Sınavda belirlenen barajı aşan öğrenciler 9. Sınıfa; İngilizce dil yeterliliği bulunmayan öğrenciler ise Lise Hazırlık Sınıfı’na devam edecektir.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

Lise 10 sınıflar için ön kaydınızı; okulumuzu ziyaret ederek, web sitemizdeki ön kayıt formunu doldurarak ya da 0 252 317 28 28 numaralı telefonu arayarak yaptırabilirsiniz.
• Ön kayıt başvurusu yapan aday öğrenciler, İngilizce sorularının da yer aldığı “Okula Giriş Sınavı”na katılacaktır. Lise 10. sınıfta okula kabul için İngilizce dil yeterliliği ön şarttır. Okula Giriş Sınavı’nda belirlenen barajı geçen öğrenciler sınav puan sıralamasına göre PDR birimimizce mülakata alınacaktır. Baraj altı puan alan öğrencilerin kayıt hakkı bulunmamaktadır.
• Web sitesi üzerinden ön kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız.

* Lise 11 ve 12. sınıflara sadece diğer TED okullarından yatay geçişle öğrenci kabul edilmektedir. Bu seviyelere okul dışından öğrenci alınmamaktadır.