IGCSE

IGCSE, (International General Certificate of Secondary Education) Cambridge Üniversitesi tarafından geliştirilmiştir. IGCSE’de alınan iyi bir not (C ve üzeri); İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avustralya’daki hemen hemen bütün üniversitelerde İngilizce dilinde yetkinliği kanıtlayıcı belge olarak kabul görmektedir. Ayrıca uluslararası bir programı tamamlayarak sertifika almış olmaları nedeniyle öğrencilerimizin yurt dışı üniversitelere kabullerini kolaylaştırmaktadır. TED Bodrum Koleji Özel Anadolu Lisesi’nde 9. ve 10. sınıflarda uygulanan ve iki yıl süren IGCSE English as a Second Language programını tamamlayan öğrencilerimiz Cambridge'den gelen bitirme sınavlarına girerek İngilizce yetkinlik düzeylerini uluslararası geçerlilikte belgeleyebilmektedirler.

--

IGCSE, (International General Certificate of Secondary Education) was developed by Cambridge University. A good score in the IGCSE (C and above) is accepted as a certificate proving proficiency in the English language in almost all universities in the UK, USA, Canada and Australia. In addition, completing an international programme and receiving the relevant certificate facilitates the process of our students to be accepted by universities abroad.

TED Bodrum College High School offers a two-year IGCSE English as a Second Language programme in the 9th and 10th grades and students completing this programme are able to enter the completion exams organised by Cambridge to certify their English proficiency level with international acknowledgement.