E-Katalog ve Yayınlar

TED Bodrum Koleji EducaTED Dergisi

EducaTED, okulumuzun gerçekleştirmiş olduğu akademik çalışmalarla harmanlanan çok yönlü eğitim anlayışımızın bir ürünüdür. Dergilerimizdeki yazı ve fotoğraflar öğrencilerimiz için güzel bir anı niteliği oluştururken, siz değerli okurlarımız için de görsel bir özet sunmaktadır.

2016 - 2017 Yılı
6. Sayı

2015 - 2016 Yılı
5. Sayı

2014 - 2015 Yılı
4. Sayı

2014 - 2015 Yılı
3. Sayı

2013 - 2014 Yılı
2. Sayı

2012 - 2013 Yılı
1. Sayı

TED Meşale Dergisi

Türk Eğitim Derneği’nin süreli yayını olan Meşale Dergisi’nin ilk sayısı Aralık 2006 yılında yayınlanmıştır.

Dergi, Türk Eğitim Derneği’nin vizyonunu, misyonunu, etkinliklerini tanıtmayı amaçlamakla birlikte, güncel içerikli eğitim dosyalarıyla eğitim dünyasına ışık tutmakta ve önemli bir kaynak niteliği taşımaktadır.

Eğitim içerikli konuların yanı sıra kültür & sanat, teknoloji, terapi, gezi ve güncel haberlerin de yer aldığı “Meşale” iş ve sanat dünyasının önemli isimleriyle yapılan röportajlarıyla da keyifle okunabilecek bir içerikle hazırlanmaktadır.

Meşale Dergisi’nin okuyucu kitlesini, Türk Eğitim Derneği’nin 25 okulunda görev alan her düzeydeki tüm personeli, velileri, mezunları, öğrencileri ve sivil toplum kuruluşları oluşturmaktadır.

Yaklaşık otuz bin kişiye ulaşan dergi ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

TED Meşale Dergisi