Okul Müdürümüzden

Değerli Ziyaretçilerimiz,

89 yıldır gücümüzü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten alarak nitelikli gençler yetiştirmek için çalışıyor, 38 ilde TED meşalesiyle modern dünyanın etkin bireylerini yetiştiriyoruz.

Hedefimiz, Türkiye’nin 81 iline meşalemizi taşımak. Bu hedef doğrultusunda TED Bodrum Koleji olarak eğitim ve öğretim alanında Bodrum’da hizmet vermekten büyük gurur duyuyoruz.

TED Bodrum Koleji eğitim programı anasınıfından başlayıp 12. sınıfa kadar süren bir bütünlüğe ve devamlılığa sahiptir. Tüm TED okullarında İngilizce dil eğitimi, Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı esas alınarak hazırlanan ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı TED’e özgün “TED k12 İngilizce Müfredatı” doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. TED Bodrum Koleji’nde öğrencilerimizi yükseköğretime hazırlamanın yanı sıra yabancı dili uluslararası standartlarda kullanan, bilgiye ulaşmasını ve bilgiyi kullanmasını bilen, özgür düşünüp üreten, özgüvene sahip, araştırıp sorgulayan, tarihi ve kültürel birikimi bilen, çevresine duyarlı ve en önemlisi Atatürk İlkeleri’ne ve Demokratik Cumhuriyet’in temel kazanımlarına bağlı bireyler olarak yetişmeyi hedefliyoruz.

“TED’li olmak ayrıcalıktır” çünkü TED öğrencisi hedeflerini gerçekçi bir biçimde belirler, hedefe giden yol haritasını çizer ve sonucunda bu hedeflere ulaşarak hayatta başarılı olur. TED’li olmak, aynı zamanda, hem eğitim dünyası hem topluma liderlik etmek ve katkı sağlamak adına ciddi bir sorumluluktur.

TED Bodrum Koleji olarak ülkemizde eğitim-öğretim yaklaşımlarından dolayı tercih edilen ve fark yaratan; gerçekleştirdiği projelerle uluslararası eğitim platformlarında adından söz ettiren bir okul olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Saygılarımla,
Sevinç ZEREN