Hijyen

Temizlik, önem verdiğimiz konulardan biridir. Okulun her koridoru için bir temizlik görevlisi istihdam edilmiştir. Alerjik özelliği bulunmayan, dünya çapında bilinen markalardan edinilen temizlik ürünleriyle; sınıfların, tuvaletlerin, koridorların temizliği sürekli ve sıkı bir denetimle yapılmaktadır.

Antibakteriyel, antialerjik ve ses yutucu özelliğe sahip zemin kaplaması, çocuklarımız için nezih bir ortam sağlamaktadır.

Her koridor başında tanınmış markalardan alınan damacana sular bulunmaktadır. Bununla birlikte, musluklardan akan su da içilebilir niteliktedir. Musluk suyu, beş aşamalı bir filtreleme sisteminden geçirilmektedir. Musluklardan alınan su numuneleri test için özel laboratuvara ve Hıfzıssıhha Laboratuvarı’na gönderilerek sağlık denetimi periyodik olarak yapılmaktadır.

Okulumuzda bulunan iki adet büyük su deposu ile temizlik faaliyeti su kesintisi yaşanmadan sürdürülmektedir.