BEO – British English Olympics Club

BEO, 2009'dan itibaren Londra’da düzenlenen ve uluslararası öğrenci katılımı ile gerçekleştirilen akademik ve kültürel içerikli bir programdır. Bu programda öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmenin yanı sıra hedeflenen, gelişim, takım çalışması, problem çözme, zaman yönetimi, topluluk önünde konuşma gibi gelecek hayatlarında kendileri için çok faydalı olacak becerileri kazanmalarıdır. Düzenlenen gezilerle İngiltere’yi tanıyacak olmanın yanı sıra diğer ülkelerden katılan öğrenciler sayesinde farklı kültürleri de tanıma şansına sahip olacaklardır. Program boyunca öğrenciler takım olarak birbirlerini destekleyecek, münazaraya katılacak ve drama, şarkı yarışması, TED talk gibi kategorilerde yarışacaklardır.