2015 TEOG 1., 2. ve 3.sü TED Bodrum Koleji'nden
29 Eylül 2015 Tarihinde Eklendi.

2015 TEOG 1., 2. ve 3.sü TED Bodrum Koleji'nden

TED Bodrum Koleji 8. sınıf öğrencilerimiz üstün başarı göstererek, TEOG 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Bodrum birincisi, ikincisi ve üçüncüsü oldu.

Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleştirilen ve Bodrum TEOG Şampiyonlarının ödüllendirildiği törene İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin GEÇİN, veliler ve okul müdürleri katıldı.

TEOG Sınavı sonuçlarına göre TEOG Bodrum Birincisi öğrencimiz Can ÜNEN, TEOG Bodrum İkincisi öğrencimiz Seda Nur KOCATÜRK adına velisi ve TEOG Bodrum Üçüncüsü öğrencimiz Yağmur Nur AKTI plaketlerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin GEÇİN’in elinden aldı.

TEOG’da üstün başarı gösteren öğrencilerimizi ve ailelerini önemli başarılarından dolayı kutluyor, bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İkinci Çeyrek Dönem Kitap Kurtlarımız

İkinci çeyrek dönemde okul kütüphanemizden en çok kitap alıp okuyarak “Kitap Kurdu” olan öğrencilerimiz Nehir Dinçer, Zehra Özüm Mutluay ve Elizabeth Melisa Aykan oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, okuma tutkularının hep sürmesini diliyoruz.

Ahşap Tasarım ve Seramik Kulübü Dönem Sonu Sergileri Açıldı

Okulumuz Ahşap Tasarım ve Seramik Kulübü öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan “Kanatlı Uygarlıklar” ve “Karanlık Diye Bir Şey Yoktur, Sadece Işığınız Azdır” başlıklı sergiler velilerimizin yoğun katılımıyla okulumuzda açıldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Parlez-vous Français?

İkinci yabancı dil olarak Fransızcayı seçen 10. sınıf öğrencilerimiz mutfağa girip tart yaptı. Tart yapımını adım adım Fransızca anlatarak gerçekleştiren öğrencilerimiz öğrendikleri dili eğlenceli bir etkinlikle gündelik hayatta da kullanma ve pekiştirme fırsatı bulmuş oldu.

Lise Öğrencilerimiz Elektriklenme Deneyi Yaptı

10.sınıf öğrencilerimiz fizik dersinde işledikleri elektriklenme konusunu deney yaparak pekiştirdiler. Öğrencilerimiz yaparak, yaşayarak öğrenirken pozitif ve negatif yüklerin yerleşimi ile maddeler arasındaki yük alış verişinin hangi yollarla gerçekleştiğini gözlemlediler.