Anasınıflarımızla Storytelling Zamanı
12 Mart 2018 Tarihinde Eklendi.

Anasınıflarımızla Storytelling Zamanı

İngilizce Öğretmenlerimizin işbirliği ile Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz anaokulu çocuklarımızla “Storytelling” etkinliğinde buluştu. Minikler ağabey ve ablalarından keyifle hikaye dinlerken, Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz de “Storytelling” heyecanını deneyimlediler.

Doç. Dr. Meltem Erinçmen Kanoğlu’nu Okulumuzda Ağırladık

Çocuk kitapları yazarı, akademisyen Doç. Dr Meltem Erinçmen Kanoğlu öğrencilerimizle Yaratıcı Yazarlık Atölyesinde buluştu. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle hikaye oluşturma; 7.sınıf öğrencilerimizle İngilizce yazma teknikleri üzerine bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmalarda öğrencilerimizin yaratıcılığını geliştirmek ve olaylara farklı bakış açısı kazandırmak amaçlandı. Kanoğlu, ayrıca öğretmenlerimizle de Medya Okuryazarlığı üzerine keyifli bir sohbette buluştu.

2nd Grade Engilish Show

2. sınıf öğrencilerimiz İngilizce öğretmenleri ile birlikte çalışarak hazırladıkları tiyatro gösterilerini başarılı bir şekilde ebeveynlerine sundular. Öğrencilerimizin İngilizce konuşma becerilerini sergileme şansı buldukları gösteride öğrencilerimiz hem eğlendiler, hem de gösteri boyunca sadece İngilizce konuşmanın gururunu yaşadılar.

Bodrum İçin El Ele

TED Bodrum Koleji eko-tim öğrencileri, okul müdürümüz Fırat ASYALI, Eko-okul koordinatör öğretmenlerimiz Özge GÖNLÜBEYAZ ve Serkan DAĞ ile birlikte ‘’Bodrum’un çevre sorunlarına dair ortak projeler geliştirmek’’ amacıyla dün Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet KOCADON’ u makamında ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz, okulumuzun kurulduğu ilk günden bugüne kadar gerçekleştirdikleri ‘’ATIKLAR VE GERİ DÖNÜŞÜM’’ konulu projelerimizi anlattılar.

Yeşil bayrak sahibi bir eko-okul olmanın bilinciyle Belediye Başkanımıza çözüm önerileri sunarak sorular da sordular. Sayın Mehmet KOCADON sorulan tüm soruları içtenlikle cevap verdi.

Bu seneki çalışma konumuz olan ‘’SU’’ hakkında bizleri yüreklendirdi ve okulumuz tarafından gerçekleştirilecek olan tüm çevre projelerine Bodrum Belediyesi’nin aktif olarak destek vereceğini iletti.

‘’TED BODRUM KOLEJİ ile BODRUM BELEDİYESİ BODRUM İÇİN ELELE’’ diyor, Sayın Mehmet KOCADON’ a teşekkür ediyoruz.

TED Mezunları Okulumuzda Buluştu

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Bodrum Şubesi üyeleri okulumuzda buluştu. Mezunlarımız, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulduğu günden itibaren eğitime yön veren ve bu yıl 90. yılını kutlayacak olan Türk Eğitim Derneği çatısı altında olmaktan duydukları haklı gururu bir kez daha paylaştı.