Atamızı Özlemle ve Saygıyla Anıyoruz
10 Kasım 2017 Tarihinde Eklendi.

Atamızı Özlemle ve Saygıyla Anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda bir anma töreni düzenlendi.

Tüm öğrenci, öğretmen, veli ve okul çalışanlarımızın katıldığı törende öğrencilerimiz yanlarında getirdikleri çiçekleri özenle Atatürk Anıtı’na bıraktı.

Okulumuzun tören alanında başlayan anma programında Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat olan 09:05’te siren sesiyle bayraklarımız yarıya indirildi ve Atatürk ile şehitler anısına saygı duruşunda bulunulup, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığının simgesi olan İstiklal Marşı okundu.

Ardından konferans salonumuzda devam eden anma programında öğrencilerimizin itinayla hazırladığı gösteriler konuklarımıza sunuldu. Büyük beğeni toplayan ve duygu dolu anların yaşandığı programın sonunda öğrencilerimiz konuklarımızdan büyük alkış aldı.

TED Bodrum Koleji Tanıtım Filmi 2015
KÜÇÜK ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ MUĞLA ŞAMPİYONU

Bodrum'da 5 – 8 Ocak tarihleri arasında düzenlenen okullar arası basketbol müsabakalarında Küçük Erkek Basketbol Takımımız grup 1.si; 13 – 19 Ocak tarihleri arasında Muğla’da düzenlenen il birinciliği müsabakalarında ise “Muğla Şampiyonu” oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

1. Dönem Kitap Kurtlarımız
Okulumuz 1. dönem Kitap Kurtları;

3A  Berker Şaylan
3C  Lara Nur Meriç
3C  Aleyna Gazen
4D  Sırma Sağbili
7B  Nazlı May Acar
7B  Aylin Tepe
7C  Öykü Dıngıl
7C  Eylül Altınkaya
Hz. Eylül Beril Karadeveci
Hz. Gökçe Eylül Ünlü
9C  Ada Ata
9C  Tanla Çakır

olarak belirlendi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine kitap dolu günler diliyoruz.

Okulumuz, II. Dönem Veli Toplantıları ve Hafta Sonu Kahvaltılarının ilki gerçekleşti.

6 Nisan 2014 Pazar günü, Okul öncesi ve 1.-2.-3. Sınıf velilerimizle birlikte yapılan güzel bir kahvaltının ardından ikinci dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Kahvaltı sırasında öğretmenlerimizin katılımıyla sohbet ortamında başlayan veli toplantımız, sınıf ve branş öğretmenlerimiz ile bireysel görüşme şeklinde etti. Bu sırada öğrencilerimiz, okulun çeşitli alanlarında ebeveynleri ve arkadaşlarıyla açık havada oyun oynamanın keyfine vardılar.

Kahvaltı ve veli toplantılarımızın ikinci organizasyonu, 12 Nisan 2014 Cumartesi günü, 4, 5, 6 ve 7. Sınıflara yönelik olarak düzenlenecek.