Benim Annem Melek Annem
23 Mayıs 2017 Tarihinde Eklendi.

Benim Annem Melek Annem

Anasınıfı öğrencilerimiz anneleri ile birlikte resimler boyadı, sonra çocuklarımızın kimisi kahraman oldu, kimisi balonlara tutundu uçtu; kimisi timsahlarla mücadele etti, kimisi bisiklete bindi. Melek annelerimiz de bu maceralarında onları bir an olsun yalnız bırakmadı. Tüm melek annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

TYLE Projesi Öğrencileri Eğitimlerini Başarıyla Tamamladı

Türk Eğitim Derneği ve Amerikan Büyükelçiliği’nin kendi olanaklarıyla yeterli İngilizce eğitimi alamayan öğrenciler için el ele vererek gerçekleştirdiği "TYLE Sosyal Sorumluluk Projesi” öğrencileri 29 Aralık 2016 Perşembe günü iki yıl süren eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Öğrencilerimizin Uluslararası Karate Yarışmalarındaki Başarıları

Dünya Shotokan Karate Federasyonu tarafından 4-5-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen 5. Avrupa Shotoken Karate Şampiyonası ve Dünya Kupası yarışmalarına katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı büyük bir başarı kazandı.

28 ülkeden 1550’ye yakın sporcunun katıldığı ve 3 gün süren yarışmalarda okulumuz öğrencilerinden;

Koray Kamiloğlu: 1 altın, 3 gümüş

Kayra Sezgin:1 altın, 1 gümüş

Taner Acar: 1 gümüş

madalya almışlardır.

Kayra Sezgin, 20 Ekim 2013 tarihinde İsviçre’de düzenlenen 19 ülkeden 812 sporcunun katıldığı Uluslararası Basel Open Karate Şampiyonası’nda şampiyon olmuştur.

Kendilerini ve antrenörleri Fatih Uzunlulu’yu tebrik ediyoruz.

Yabadabaduuuu!!!!

Okulumuzun en küçük bireyleri olan ana sınıfı öğrencilerimizin bu ayki doğum günü parti teması “Taş Devri”ydi.

Okulumuzdaki temalı doğum günleri minik öğrencilerimiz için yeni bir yaşa girecek olmanın heyecanını yaşatırken, doğum günü partisini unutulmaz bir anı haline dönüştürmek keyfini ve mutluluğunu beraberinde getiriyor.

Taş Devri çizgi filminin beş ana karakteri olan Wilma, Fred, Barni, Dino ve Betty olan minikler, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlendiler.

Resmi Açılış Törenimizi Gerçekleştirdik

Okul müdürü Fırat Asyalı’nın konuşması ile başlayan resmi açılış töreninde Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve TED Bodrum Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Erken de konuşma yaptılar.

Ortakent Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’a ve Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’na katkılarından dolayı plaketleri verildi. Resmi tören, basın ve protokol üyelerine okulun gezdirilerek, yerine bilgi verilmesi ile son buldu.