Eyvah Ooooobleckk!!
22 Mayıs 2017 Tarihinde Eklendi.

Eyvah Ooooobleckk!!

2. sınıf öğrencilerimiz, Non-Newtonian Fluid deneyi ile Oobleck’i keşfettiler. Maddenin katı, sıvı gaz hallerini öğrenen öğrencilerimiz daha sonra mühendis oldular ve Oobleck gezegenini istila eden uzaylılardan tüm canlıları kurtarmak için birer uzay gemisi tasarladılar. Son bölümde ise, öğrendikleri metotları kullanarak kendi sonuçlarını sundular. Böylece analitik düşünme becerilerini geliştirdiler, oyun oynayarak, konuşarak, anlatarak bilimi keşfetmenin keyfine vardılar.

Voleybolun Yıldızları

Yıldız Kız Voleybol Takımımız Okullararası müsabakalar neticesinde Muğla 2.si olarak; 09 – 11 Mart 2015 tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen Ege Bölgesi Yıldızlar Voleybol Grup Birinciliği müsabakalarına katıldı ve grubunda 3. oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor,  onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mask Fest

3. sınıf öğrencilerimiz hayal dünyalarının kapılarını açıp, o koca dünyada yarattıkları karakterlere aileleriyle birlikte hayat verdiler. Her biri birbirinden renkli maskeler tasarlayan öğrencilerimiz, velileriyle birlikte olmanın ve kendi elleriyle bir ürün ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşadılar.

TED Bodrum Koleji'nde Lise Kabul Sınavı Heyecanı

Okulumuz tarafından bu yıl ilk kez, bir sonraki eğitim öğretim yılı için yapılan, Lise Kabul Sınavı, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü yoğun bir katılımla, okulumuzda gerçekleştirildi.

Yoğun ilginin olduğu sınavda öğrenci adayları, TED Bodrum Koleji öğrencisi olmak için ellerinden geleni yaptılar. Okulumuzda iki saat süren sınav öğrencilerde ve velilerinde büyük heyecan yarattı.

Öğrencilerimiz sınavdayken, veli adaylarımız da TED Bodrum Koleji Genel Koordinatörü Fırat ASYALI tarafından gerçekleştiren lise bilgilendirme toplantısına katıldılar ve akıllarındaki sorulara cevap bulma fırsatı yakaladılar.

Okulumuza göstermiş oldukları ilgiden dolayı aday öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Güne Spor ve Dansla Başlıyoruz

Her Çarşamba ve Cuma küçük öğrencilerimizle güne egzersiz hareketleriyle ve dans ederek keyifle başlıyoruz. Çünkü biz sağlıklı ve mutlu olmanın önemini iyi biliyoruz.