Geleneksel Kütüphane Kampımızı Gerçekleştirdik
10 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi.

Geleneksel Kütüphane Kampımızı Gerçekleştirdik

Her yıl düzenli olarak Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında, tüm 4.sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz kütüphane kampımız bu yıl da macera ve eğlence dolu geçti. Dans, müzik, oyun ve bol bol eğlencenin olduğu kampımızda öğrencilermiz kitaplar okudu, filmler seyretti, okul içerisinde hazine avına çıktı. Öğrencilerimiz gelecek yıllarda hatırlayacakları unutulmaz bir deneyim yaşamış oldu.

“Çocuğum için Okul mu? Benim için Okul mu?”

TED Bodrum Koleji “Çocuğum için Okul mu? Benim için Okul mu?” konulu seminerde Sayın Kayhan Karlı ile velilerimizi Oasis Nurol Kültür Merkezi’nde bir araya getirdi.

Eğitimci ve eğitim yöneticisi olarak uzun yıllar görev yapmış, aynı zamanda liderlik ve liderlerin geliştirilmesi konusunda eğitimler düzenlemiş olan ve bu konuda çalışmalarına devam eden Karlı, velilerimizle gelişen dünya içerisinde çocuklarımıza yenilikçi yöntemlerle nasıl anne baba modelleri olabileceğimize dair görüşlerini paylaştı.

TED Bodrum Koleji olarak; Sayın Kayhan Karlı’ya okulumuzda velilerimiz ile gerçekleştirdiği ufuk açıcı, bilgi dolu seminer için teşekkür ederiz.

Viva Italiano Spirito! Öğrencilerimiz dünya mutfaklarından en popüler olan İtalyan mutfağının lezzetlerini tattılar.

Viva Italiano Spirito ! Öğrencilerimiz 20 Aralık 2012 Perşembe günü dünya mutfaklarından en popüler olan İtalyan mutfağının lezzetlerini profesyonellerin elinden tattılar, şarkılarını dinleyip, coşkuyla dans ettiler.

TED Kitapsever Kulübümüz Yu Hua'nun Yaşamak İsimli Kitabını Konuştu

TED Kitapsever Kulübümüz bu hafta Çin edebiyatının başyapıtlarından olan, uzun seneler ülkesinde yasaklanmış modern bir klasik olan Yu Hua’nın “Yaşamak” isimli kitabı için bir araya geldi ve kitabın ana teması olan “insan olma durumu”nu konuştu.

3. Sınıf Velilerimizle PDR Tanışma Toplantımızı Gerçekleştirdik

PDR uzmanlarımızdan Kayane Kutlu 3. sınıf velilerimizle bir araya geldi. Okul aile işbirliğimizi güçlendirmek, anne babaların çocukların gelişim ihtiyaçlarına dair farkındalıklarını arttırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte velilerimiz deneyimlerini paylaşarak akıllarına takılan sorulara PDR uzmanımızla birlikte cevap buldular.